Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Mert Korkmaz ile yollar ayrıldı.

17.03.2014 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Mert Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor'da Gaziosmanpaşa maçında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yönetim kurulu toplantı yaptı. Başkan Ertan Mumcu nezaretinde yapılan yönetim kurulu toplantısı sonucunda radikal kararlar alındı.

Toplantı sonrasında teknik direktör Mert Korkmaz ile karşılıklı olarak yollar ayrıldı. Öte yandan orta saha oyuncuları Mehmet Türkmehmet ile Halil Zeybek performansları dolayısıyla süresiz kadro dışı bırakıldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Enes Perçin, "Teknik direktör Mert Korkmaz ile karşılıklı olarak, iyi niyet çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Mert Korkmaz'a takımımıza bugüne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Perçin, kötü gidişi durdurma adına bir takım kararlar aldıklarını ifade ederek, "Yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Mert Korkmaz ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Kötü bir gidiş var. Bu kötü gidişi durdurmak istiyoruz. Bunun için tüm iyi niyetimizle çalışıyoruz. Ama istediğimiz sonuçları alamadık. Dolayısıyla da bu kararı aldık" diye konuştu.

Perçin, teknik direktör arayışlarının başladığını da sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement