Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kartalspor, daha önce anlaşma sağladığı teknik direktör Özgür Zengin ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

10.06.2014 20:14

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kartalspor, daha önce anlaşma sağladığı teknik direktör Özgür Zengin ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Kartalspor kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde başkan Murat Aygün ve başkan vekili Aykut Dumankaya ile birlikte basın karşısına geçen Özgür Zengin kendisini 2 yıllığına Kartalsporlu yapan sözleşmeye imza attı.

BAŞKAN AYGÜN: "ÖZGÜR HOCAMIZLA ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ"

İmza töreninde açıklamada bulunan başkan Murat Aygün, "Özgür hocamızı yıllar sonra kulübümüze kazandırdık. Bu sene hedefimize Özgür hocayla ulaşmak istiyoruz. Planlarımız o doğrultuda inşallah doğru transferle de bu seneki hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız. Geride bıraktığımız sezon Play-off oynadık, şanssız bir şekilde elendik fakat Play-off'larda mücadele etmekte başarıdır. Ama bu sezon Özgür hocayla birlikte hedefimiz şampiyonluk. Ben kendisine hayırlı olsun diliyor hedeflerimiz doğrultusunda başarılar diliyorum" dedi.

ZENGİN: "İNŞALLAH KARTALSPOR'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIRIZ"

Teknik direktör Özgür Zengin ise 13 yıl altyapısında çalıştığı bir kulübe kısa bir aradan sonra tekrar dönmenin kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayarak, "Bu anlamda bana bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. İnşallah biz de Kartalspor gibi bir marka değerini daha yukarılara taşıyarak hak ettiği yere ulaştırırız, çünkü burası gerçekten bir futbol markası ve bu futbol markasını da yukarıya taşımak bizim görevimiz. İnşallah iyi bir ekiple iyi bir işbirliği ile beraber bunu başaracağımızı düşünüyorum bu anlamda Başkanımıza yönetim kurulumuza ve beni buraya layık gören herkse teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement