Tepecikspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tepecikspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması

Tepecikspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması

"Bu ligin iyi takımlarından birini deplasmanda yenmek bizim için gurur verici"

09.12.2013 13:49

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftayı deplasmanda Körfez Futbol Kulübü'nü 2-1 yenerek kapatan Tepecikspor'da teknik direktör Gürses Kılıç, güçlü bir rakibe karşı kazandıklarını söyledi.

Maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, İlker Erbay'ın 53. dakikada kırmızı kart görmesi nedeniyle yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynamak durumunda kaldıklarını hatırlatan Gürses Kılıç, "Bu ligin iyi takımlarından birini, yani son üç maçını kazanmış Körfez Futbol Kulübü'nü deplasmanda yenmek bizim için gurur verici" dedi.

Kadro derinliği açısından yeterli olmadıklarını ve bunun da kendilerini zorladığını dile getiren Kılıç, "Gol yollarında en etkili isimler arasında yer alan Türker Demirhan'ın ameliyat olması, bu maçta da gol yollarındaki sorunumuzu ortaya serdi. Deplasmanda 10 kişi kalmamıza karşın, rakibimizin baskı kurmasına müsaade etmedik. Bu olumsuzluğa rağmen galibiyet golünü arayan ve bulan oyuncularımı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Körfez Futbol Kulübü maçında kırmızı kart gören İlker Erbay'ın yanı sıra, sarı kart gören Günay Şakar'ın da cezalı duruma düştüğünü aktaran Gürses Kılıç, bu durumun önlerindeki Nazilli Belediyespor maçında kendilerini etkileyeceğini de sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tepecikspor Teknik Direktörü Kılıç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement