Tff'den Passolig Eleştirilerine Cevap! - Son Dakika
Spor

Tff'den Passolig Eleştirilerine Cevap!

Tff\'den Passolig Eleştirilerine Cevap!

TFF, E-Bilet Projesi ile ilgili bugün bilgilendirme amaçlı bir basın toplantısı düzenledi.

18.04.2014 17:00

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, uzun süredir tartışma konusu olan Passolig ve e-bilet uygulaması ile ilgili düzenlediği basın toplantısında eleştirilere cevap verdi.

Düren, "TFF'ye yönelik talepler gelmeye başladı. Yürürlüğe giren bir kanunu TFF'nin değiştirmesini beklemeyi sizlerin ve kamuoyunun takdirine bırakmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"SADECE 2 KULÜP..."

Düren, sisteme geçişin gecikmesinin kendileriyle değil, daha çok kulüplerin sisteme entegrasyonlarının uzun sürmesiyle ilgili olduğunu söylerkeni "Kulüpler 14 Nisan'dan çok kısa bir süre önce, ancak sisteme entegre olabilmişlerdir. Biz hiçbir kulüpten muvafakatname gelmeden keyfekeder bir iş yapmamız mümkün değil. 37 kulübün 35'i muvakatname vermiştir." diye konuştu.

"TARAFTARLAR BİLSİNLER..."

Passolig ücretlerinden de bahseden Düren, "Kulüplerin bu 15 lira içerisinde %47'lik payı vardır. Büyük kulüpler bu ücretin 10 lira daha artırılarak, kendilerine aktarılmasını istediler. Taraftarlar bunu bilsinler, yine protesto edeceklerse etsinler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Tff'den Passolig Eleştirilerine Cevap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement