TFF, G.Saray'ın Avrupa maçını taraftarıyla oynamasına izin vermedi - Son Dakika
Spor

TFF, G.Saray'ın Avrupa maçını taraftarıyla oynamasına izin vermedi

Galatasaray taraftarı yarın akşam Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçını tam kapasite oynama isteği reddedildi. Bir hafta önce liglerin tam kapasite oynanmasına karar veren TFF'nin Galatasaray'a gönderdiği bu yanıt dikkat çekti.

03.11.2021 11:58  Güncelleme: 14:13

Geçtiğimiz günlerde stadyumlara tam kapasite taraftar alınacağı ilan edilmişti. Galatasaray bunun üzerine TFF'ye talepte bulundu. Aslan, Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv maçını taraftarıyla oynamak istedi.

Daha yeni tam kapasite kararı alınmıştı! TFF, Galatasaray'ın Lokomotiv maçını taraftarıyla oynamasına izin vermedi

UYGUN BULUNMADI

NTV Spor'un haberine göre; TFF, Galatasaray'ın bu başvurusunu reddetti. Geçen hafta profesyone liglerin tam kapasiteyle oynanmasına karar veren TFF'nin bu talebi reddetmesi dikkat çekti.

TFF, G.Saray\'ın Avrupa maçını taraftarıyla oynamasına izin vermedi

Son Dakika Spor TFF, G.Saray'ın Avrupa maçını taraftarıyla oynamasına izin vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali Kublay: Bu ne şimdi 23 3 Yanıtla
  • Alper006 : 9 kasımdan geçerli statlarda yüzde yüz kapasiteye geçilecek ok bir lig maçı için seyirci kapasite artırımı istenilse kabul etmeyin olabilir. Ama bir Avrupa maçı Galatasaray kadar ulkemizin puanı açısında da önemli bir maç ve TFF bir Avrupa maçında seyirci sınırını kaldirmayarak kime neye hizmet ediyor. Tam kapasite seyirci alınsa hangi lig takımımıza zarar verir haksızlık yapilmis olur. TFF sen kimin TFF sisin acaba ülkemiz puanı içinde obemli bir maçta seyirciyi engellemekle amacınız nedir. 0 0 Yanıtla

Advertisement