Tki Tavşanlı Linyitspor - Mke Ankaragücüspor Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor - Mke Ankaragücüspor Maçın Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor - Mke Ankaragücüspor Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Ankaragücü'nü 2-0 yendi.

31.03.2013 19:51

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor, kendi sahasında Ankaragücü'nü 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası her iki takımın teknik direktörleri değerlendirmelerde bulundu.

Sahada iyi mücadele ettiklerini bildiren TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, "Almamız gereken maçı kazandık" dedi. Tok, şunları söyledi; "Bizim için çok önemli bir maçtı. Alt sıralardan artık kurtulma çizgisinde mücadele ediyoruz. Bu maç alındığı zaman önümüzü daha iyi görebilecektik. Onun vermiş olduğu stresle sahada akısı bir oyun yoktu ama iyi mücadele vardı. Çocuklar oyundan kopmuyorlar. Şartlar ne olursa olsun topun mücadelenin peşini bırakmıyorlar. Bu bizim için çok önemliydi. Tabi bu tip maçlarda çok güzel oyun beklemek haksızlık olur. Dediğim gibi iyi mücadele ettiler. Almamız gereken maçı kazandık. İnşallah bundan sonraki maçları da üst düzeye taşıyıp buradan kurtulmak istiyoruz."

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan da, "Biz buraya kazanmak için gelmiştik. Ne yazık ki kaybettik" dedi. Teknik Direktör Kaplan, "Bizim içinde Tavşanlı içinde önemli bir maçtı. Biz buraya kazanmak için gelmiştik. Ne yazık ki kaybettik. Kazanan takımı tebrik ediyoruz. Maçın hakemlerini tebrik ediyorum. İyi bir maç yönettiler. Biz devre 0-0 bitiyor diye beklerken yine 45.dakikada gol yedik. Her zaman olduğu gibi. Genç oyunculardan kurulu olduğumuz için ister istemez bir moral çöküntüsü içine giriyoruz. İkinci yarı Tavşanlı'dan daha üstün oynayan bir takım vardı Ankaragücü. Kaybeden Ankaragücü olduk. Kazanan takımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Tavşanlıya bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor - Mke Ankaragücüspor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement