Tokatspor'da Beraberlik Üzüntüsü - Son Dakika
Spor

Tokatspor'da Beraberlik Üzüntüsü

Tokatspor\'da Beraberlik Üzüntüsü

Kulübün basın sözcüsü Demir: "Berabere kaldığımız için üzgünüz. En kısa sürede bu puan kayıplarını telafi edeceğiz"

18.02.2014 10:55

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Demir, Çankırıspor maçındaki puan kayıplarını gelecek haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün sahalarında Çankırıspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.

Karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını vurgulayan Demir, "İyi oynayamadık ve 1 puan aldık. İnşallah, ilerleyen maçlarda daha iyi olacağız. Berabere kaldığımız için üzgünüz. En kısa sürede bu puan kayıplarını telafi edeceğiz" dedi.

Tokatspor'un en kısa sürede kendine yakışan sonuçları alacağını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Çankırıspor maçı geride kaldı. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçını düşünüyoruz. Maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Kartalspor maçından puan veya puanlarla ayrılmak istiyoruz. Takımımızın bir an önce toparlanması lazım. Bu maça İstanbul'da yaşayan tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Zor bir maç olacak. Ziraat Türkiye Kupası maçları bizi yordu. Dar bir kadroyla haftada 2 maça çıktık. Kupada grup maçları sona erdi. Takımımız inşallah en kısa sürede istenilen seviyeye gelecek." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'da Beraberlik Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement