Tokatspor'un Yeni Teknik Direktörü Özgen Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tokatspor'un Yeni Teknik Direktörü Özgen Açıklaması

"Tokatspor'a teknik direktör olarak en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada kalıcı olmak istiyorum"

02.07.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Tokatspor'un yeni teknik direktörü Ferruh Özgen, "Tokatspor'a teknik direktör olarak en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada kalıcı olmak istiyorum" dedi.

Özgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokatsporla geçen hafta 2 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlattı. Tokatspor'da bir dönem forma giydiğini anımsatan Özgen, "Bordo beyazlı kulüpte 5 yıl futbol oynadım. Güzel günlerim geçti. O günleri asla unutamam. Taraftarlarımızı çok seviyorum" diye konuştu.

Antrenörlük kariyerine 2003 yılında Samsunspor'da başladığını ve bazı takımlarda görev yaptığını belirten Özgen, şunları söyledi:

"Futbolu bıraktıktan sonra acaba Tokatspor'a teknik direktör olabilir miyim diye hep hayal ediyordum. Yönetim kurulundan teknik direktörlük için teklif gelince kabul ettim. Tokatspor'a teknik direktör olarak en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Burada kalıcı olmak istiyorum. Aslen Erbaalıyım, Tokat'ın çocuğuyum. Tokat'ı ve Tokatspor'u çok seviyorum. İnşallah burada başarılı olacağız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Yönetim kuruluyla uyum içinde çalışıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına bu ayın ortalarında başlamayı planlıyoruz." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'un Yeni Teknik Direktörü Özgen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement