Tokatspor'un Yeni Teknik Ekibi Medical Park'ta Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika
Spor

Tokatspor'un Yeni Teknik Ekibi Medical Park'ta Sağlık Kontrolünden Geçti

Tokatspor\'un Yeni Teknik Ekibi Medical Park\'ta Sağlık Kontrolünden Geçti

Tokatspor’un yeni teknik ekibi Medical Park Tokat Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

28.02.2014 14:46

Tokatspor'un yeni teknik ekibi Medical Park Tokat Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'un yeni Teknik Direktörü Mehmet Bulut ve ekibi Medical Park Tokat Hastanesi'nde kardiyoloji, dahiliye, genel cerrahi, nöroloji, ortopedi branşların da gerekli muayeneleri yapılarak, EKG, eforlu EKG, solunum fonksiyon testi, akciğer grafikleri, tüm laboratuvar tetkikleri gibi tam teşekküllü sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünden sonrasında açıklama yapan Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, yapılan tetkik ve kontrollerden son derece memnun olduğunu belirterek, verdiği destekten dolayı Medical Park Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

Medical Park Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dursun Bulut ise imkanların seferber edilerek teknik heyetinin kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçtiğini belirterek, "Medical Park Hastanesi olarak açıldığımızdan bu yana sporu hep destekledik, sporcunun yanında olduk. Özellikle Tokat'ımızın Tokatspor'umuzun en büyük destekçilerinden olduk. Tokatspor'a hizmet eden arkadaşlarımızı her zaman özel olarak görüyoruz. Hastanemizden faydalanma konusunda da tamamen özel şartlarda onları ağırlayacağız. Bu çalışmalarımız sezon sonuna kadarda devam edecektir. Tokatspor'a başarılar diliyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'un Yeni Teknik Ekibi Medical Park'ta Sağlık Kontrolünden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement