Torku Konyaspor'a Süper Lig'den 2 Oyuncu - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'a Süper Lig'den 2 Oyuncu

Torku Konyaspor\'a Süper Lig\'den 2 Oyuncu

PTT 1.Lig takımlarından Torku Konyaspor, 2 oyuncusu ile yollarını ayırırken Spor Toto Süper Lig takımlarından 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.

06.09.2012 11:14

PTT 1. Lig takımlarından Torku Konyaspor, 2 oyuncusu ile yollarını ayırırken Spor Toto Süper Lig takımlarından 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Torku Konyaspor, 2012-2013 sezonu birinci transfer döneminin son günü olan dün, Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor'un forvet oyuncusu Sinan Özkan ve Gaziantepspor'dan defans oyuncusu Ali Turan ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlılar sezon başında Kartalspor'dan transfer edilen oyuncu Ahmet Gökhan Güney ve sakatlığının tedavisi uzun zaman alacağı tespit edilen Emil Rosenov Angelov ile karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmesini fesh etti. Transferlerin teknik direktör Hüsnü Özkara'nın isteği doğrultusunda yapıldığı öğrenildi.

PTT 1. Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Torku Konyaspor, ligin ilk haftasında evinde Bucaspor'a 2-0, deplasmanda 1461 Trabzon'a 3-0 yenilerek puan cetvelinde en son sırada yer alıyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'a Süper Lig'den 2 Oyuncu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement