Trabzonspor Adayı Aksoy İlçe Ziyaretlerinde - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Adayı Aksoy İlçe Ziyaretlerinde

Trabzonspor Adayı Aksoy İlçe Ziyaretlerinde

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'taki Olağanüstü genel Kurulu öncesi aday olan iş adamı Emre Aksoy, çalışmalarını hızlandırarak ilçe ziyaretlerine başladı.

08.05.2013 14:34  Güncelleme: 14:41

Trabzonspor'un 25-26 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Olağanüstü genel Kurulu öncesi adaylığını açıklayan iş adamı Emre Aksoy, çalışmalarını hızlandırarak ilçe ziyaretlerine başladı.

Yönetimde yer alacak olan isimlerle ile tek tek ilçeleri ziyaret etmeye başlayan Aksoy'un ilk durağı Arsin oldu. Arsin'de Arsin Belediye Meclis Üyesi Bilal Beşir, Arsinspor altyapı sorumlusu Cengiz Öksüz

ve Arsinspor taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Gürsoy ile bir araya gelen Aksoy Yönetimimizde Arsinli üç isme yer vereceklerini söyleyerek, " Arsin'in oylarına talibiz. Özlenen Trabzonspor ruhunu yeniden ayağa kaldırabilmek ve yeni şampiyonluklar yaşayabilmek için Trabzonspor başkanlığına adayız" dedi.

Arsin'de ki ziyaretlerin ardından kendi ilçesi olan Sürmene'yi ziyaret eden Emre Aksoy, burada esnafla ve halkla bir araya geldi. Daha sonra Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Usta'yı da makamında ziyaret eden Aksoy, seçime kadar herkes ile birebir oturup konuşmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, herkesin düşüncelerini dinlemeye çalışacaklarını kaydetti.

İlçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek bütün ilçeleri dolaşacağına işaret eden Emre Aksoy, ziyaretlerini yanına aldığı Koray Turan, Cemil Genç, Osman Zaman, Sami Karaman, Emin Albayrak, Celal Kalemci gibi isimlerle gerçekleştirdi.

Öte yandan, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Aksoy, "www.emreaksoy.net" ve "facebook.com/emreaksoyts" adresleri üzerinden de projelerinin bazıları hakkında bilgiler verdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Adayı Aksoy İlçe Ziyaretlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement