Trabzonspor Deniz Yılmaz'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Deniz Yılmaz'ı İstiyor

Trabzonspor Deniz Yılmaz\'ı İstiyor

Trabzonspor, Elazığsporlu Serdar Gürler'in ardından aynı takımdan Deniz Yılmaz'ı da kadrosuna katmak için harekete geçti.

30.05.2014 14:15  Güncelleme: 15:07

Bordo mavili ekibin başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir-iki gün içinde Deniz'in transferini görüşmek için Elazığsporlu yöneticilerle bir araya geleceği öğrenildi.

Hacıosmanoğlu'nun, Deniz Yılmaz için bordo-beyazlı kulübe paranın yanı sıra takas önerisinde de bulunacağı ifade edilirken, futbolcunun da Trabzonspor'da oynamayı istemesi nedeniyle bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Geride kalan sezonda hücum hattında sıkıntı yaşayan Trabzonspor'un, bu bölgeyi kaliteli bir yabancı oyuncuyla takviye etmeyi düşündüğü, bu ismin de İbrahima Toure olduğu gelen haberler arasında. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla önümüzdeki günlerde Dubai'ye gidecek olan danışman Serhat Altıncı'nın burada Senegalli golcüyle bir araya geleceği öğrenildi.

Monaco'da oynadığı dönemde de Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan ancak şartlar uyuşmadığı için transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki Toure'nin bonservisini elinde bulunduran Al Nasr kulübüyle görüşme yapılacak. Trabzonspor'un Dubai kulübüne Mark Janko'yu teklif edeceği belirtiliyor.

Savunmayı da tecrübeli bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen Trabzonspor yönetiminin, Valencia ile sözleşme sona eren Ricardo Costa'yı gündemine aldığı ifade edildi.

Bu sezon Valencia ile 32 maça çıkan Ricardo Costa; daha önce Porto, Wolsburg ve kiralık olarakta bir yıl Lille'de forma giymişti.

Lig TV

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Deniz Yılmaz'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement