Trabzonspor Kardemir Karabükspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kardemir Karabükspor Maçından Notlar

Trabzonspor Kardemir Karabükspor Maçından Notlar

Kardemir Karabükspor'u 1 0 yenen Trabzonspor, bu sezon sahasındaki ikinci karşılaşmadan da galip ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'ndeki Apollana Limassol maçı öncesi moral buldu Ligde bu sezon golle tanışan Henrique, ligde 183 gün sonra gol attı Taraftarlar ilk kez ligde 11'de oynamasına karşın iyi bir futbol ortaya koyan Yusuf Erdoğan'ı maç sonunda tribünlere çağırarak alkışladı

14.09.2013 22:39

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, bu sezon sahasındaki ikinci karşılaşmayı da kazandı.

Ligin ilk 4 haftasında dış sahada Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olan bordo-mavililer, sahasıda Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından Kardemir Karabükspor'u da yenerek ligdeki puanını 6'ya çıkardı.

Bordo-mavililer, aldığı galibiyetle hafta içinde UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Apollon Limassol ile yapacağı maç öncesi moral buldu.

Henrique siftah yaptı

UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük rol oynayan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamayan Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique, Kardemir Karabükspor maçında ligdeki gol hasretini sonlandırdı.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları ve play-off turundaki Derry City, Dinamo Minsk ve Kukesi maçlarında 7 gol atmayı başaran Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor maçlarının ardından ligde golle tanıştı.

En son geçen sezon ligin 26. haftasında 15 Mart'ta deplasmanda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada attığı golle ligde son kez fileleri havalandıran oyuncu, Kardemir Karabükspor maçında gol atarak ligde 183 gün sonra gol özlemine son verdi.

Yusuf'a alkış

Trabzonspor'da ligde ilk kez ilk 11'de forma giyen Yusuf Erdoğan'ı taraftarlar, performansı nedeniyle alkışladı. Bordo-mavililer, maç sonunda tribünlere çağırdıkları genç oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundu.

Bordo-mavili takım, Henrique'nin attığı gol sonrası el ele tutuşarak yedek kulebesine koştular. Futbolcular, teknik heyet ve futbolcularla birlikte gol sevincini paylaştı.

Kardemir Karabükspor'da oyundan alınmasına sinirlenen LuaLua formasını yere atarak direkt soyunma odasına gitti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kardemir Karabükspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement