Trabzonsporlu Yıldızı İstiyor! - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Yıldızı İstiyor!

Trabzonsporlu Yıldızı İstiyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kiralık forma giyen Marko Marin, Liverpool'un radarına takıldı.

26.02.2016 17:35

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da kiralık forma giyen Marko Marin, Liverpool'un radarına takıldı.

Jurgen Klopp yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Merseyside temsilcisinin, 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için sezon sonunda harekete geçeceği iddia edildi.

Marko Marin'in 2012 yılında Chelsea'ye transfer olmadan önce de Liverpool'un transfer listesinde olduğunun altını çizen Ada basını, söz konusu transferin gerçekleşmesinin sürpriz olmayacağını belirtti.

Bordo mavili forma altında 21 resmi çaka çıkan yetenekli orta saha oyuncusu, bu süreçte takımına 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

"EN AZ 5 YILDIZ TRANSFERİ LAZIM"

Öte yandan eski takımının transfer politikasını değerlendiren Liverpool efsanesi Alan Hansen ise istenilen başarının yakalanması için mevcut kadroya en az 5 yıldız takviyesi yapılması gerektiğini savundu.

Hansen, "Bu oyuncular ile lig şampiyonluğu kazanılmaz. Gerçekçi olmak gerekirse; Liverpool'un en az 5 büyük transfer yapması lazım. Ancak böylesine bir transfer operasyonu gerçekleştirmek için 200 milyon sterlinlik harcama yapmanız ve bu kadar yüksek bir bütçeniz olmalı" dedi.

1977-1991 yılları arasında 14 yıl boyunca Liverpool forması giyen İskoç savunmacı, Merseyside temsilcisi ile 8 kez lig, 3 kez de Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Yıldızı İstiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement