Tur'da Dördüncü Etabı Mark Cavendish Kazandı - Son Dakika
Spor

Tur'da Dördüncü Etabı Mark Cavendish Kazandı

Tur\'da Dördüncü Etabı Mark Cavendish Kazandı

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun Fethiye-Marmaris arasında koşulan dördüncü etabını Mark Cavendish kazandı.

30.04.2014 18:08

Mark Cavendish’in Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’ndaki dominasyonu sürüyor. Bugün koşulan dördüncü etabı 3 saat 14 dakika 23 saniyelik derecesiyle birinci olarak tamamlayan Britanyalı bisikletçi Cavendish, Tur’daki üçüncü etap zaferini kazandı.

Rein Taaramae ise Tur’daki genel klasman liderliği sürdürdü. Tur’da yarın 183 kilometrelik Marmaris-Turgutreis etabı koşulacak.

Ferdi genel sıralamada ise Cofidis Solutions Credits takımından Rein Taaramae, 16 saat 54 dakikalık süresiyle ilk sırada yer alarak yarın yapılacak yarışta genel klasman liderine verilen "turkuaz mayo"yu bir kez daha giymeye hak kazandı. Taaramae'yi Orica GreenEDGE takımından Adam Yates ve Cofidis Solutions Credits takımından Romain Hardy takip ediyor.

Cavendish, en iyi sprinter sıralamasında da ilk sırada yer aldı ve yarın koşulacak Marmaris-Bodrum (Turgutreis) etabında "yeşil mayo"nun sahibi oldu.

En iyi tırmanışçıya verilen "kırmızı mayo" klasmanının zirvesinde Cofidis Solutions Credits takımından Rein Taaramae yer aldı ancak prosedür gereği "kırmızı mayo"yu, klasmanda 2. sırada bulunan Unitedhealthcare Presented By Maxxis takımından Davide Franttini giyecek.

Türkiye Güzellikleri klasmanında (Caretta Caretta) ilk sırayı Neri Sottoli takımından Andrea Fedi elde etmesine karşın, klasmandaki liderliğini sürdüren aynı takımdan Mattia Pozzo, yarınki yarışta da "beyaz mayo"yu giyecek.

Cavendish'in Eurosport.com Türkiye'ye verdiği röportaj için tıklayın!

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tur'da Dördüncü Etabı Mark Cavendish Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement