Türk futbolcu, İbiza'da tutuklandı! Hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor - Son Dakika
Spor

Türk futbolcu, İbiza'da tutuklandı! Hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine gelen Türk asıllı Alman futbolcu Atakan Karazor, İbiza'da tutuklandı. Konuya ilişkin futbolcunun kulübü Stuttgart yaptığı açıklamada, "Atakan suçlamaları reddediyor. Avukatlarımız sürekli temas halinde" dedi. 25 yaşındaki futbolcunun hakkında çıkan 18 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği yönündeki iddialar sonrası tutuklandığı öne sürüldü.

12.06.2022 00:08  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga ekibi VfB Stuttgart'ta forma giyen Atakan Karazor, tatilini geçirmek için bulunduğu İspanya'nın İbiza Adası'nda tutuklandı. 25 yaşındaki futbolcunun kulübünden yapılan açıklamada, "Atakan Karazor kendisine yönlendirilen tüm suçlamaları reddediyor. Kulüp, oyuncunun avukatlarıyla sürekli iletişim halinde." ifadeleri kullanıldı.

HAKKINDA TECAVÜZ İDDİALARI VAR

Ajansspor'da yer alan habere göre bazı yabancı kaynaklar, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun, 18 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiğini öne sürdü. Atakan Karazor'un İbiza'da tutuklanma sebebinin, bu iddialar olduğu düşünülüyor.

Türk futbolcu, İbiza'da tutuklandı! Hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor

ATAKAN KARAZOR KİMDİR

13 Ekim 1996 doğumlu Atakan Karazor, futbola Almanya'nın SW Essen takımında başladı. Bochum altyapısına geçen Atakan, Borussia Dortmund II ve Kiel'de forma giydi. 25 yaşındaki orta saha, 2019 yılında Stuttgart'a 800 bin Euro bonservis ile transfer oldu. Atakan, geçtiğimiz ay kulübü ile sözleşme uzatmıştı. Geçtiğimiz sezon Stuttgart ile 25 karşılaşmada görev alan Atakan Karazor, rakip fileleri havalandırmayı başaramazken, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Türk futbolcu, İbiza\'da tutuklandı! Hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor

Son Dakika Spor Türk futbolcu, İbiza'da tutuklandı! Hakkındaki tüm suçlamaları reddediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement