Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası

Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Şengüloğlu: "Yarın yapmayı planladığımız Milli Takım müsabakalarını ileri bir tarihe aldık"

28.12.2013 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hatun Albayrak Şengüloğlu, "Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası" kapsamında yarın yapılması planlanan Milli Takım müsabakalarının, dün hakem Doğan Erdoğan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Şengüloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Temmuz Spor Salonu'nda 49 ilden yaklaşık 600 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonanın çok güzel başladığını ancak hakem Erdoğan'ın dün hakem odasında fenalaşarak ölmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını anlattı.

Erdoğan'ın vefatı nedeniyle dün akşam maçlara ara verdiklerini dile getiren Albayrak, şöyle konuştu:

"Merhumu defnettikten sonra saat 16.00 itibarıyla rutin müsabakalarımıza devam ediyoruz. Yarın yapmayı planladığımız Milli Takım müsabakalarını ileri bir tarihe aldık. Yarın da 67, 75 ve 84 kilogram maçlarıyla hayırlısıyla kazasız, belasız tamamlamak istiyoruz. Yaşadığımız üzücü olaydan sonra Milli Takım için muhtemelen ileri bir tarihte ya kampın başladığı zaman kamp içinde seçme yapılabilir ya da kampın dışında tekrar buradan belirlenen sporcular artı dereceye giren sporcularla birlikte ileri bir tarihte yapılabilir. Tarih konusunda henüz kesin kararımızı vermedik."

Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporculara törenle madalya ve kupaları verildi.

Şampiyona, yarın yapılacak mücadelelerin ardından kapanış seremonisiyle sona erecek. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement