Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması

"27. Uluslararası Boğaziçi Açık Turnuvası'nda milli sporcularımızın performansından memnunum"

07.04.2014 16:50

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, 27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası'nda milli sporcuların performanslarından memnun olduğunu söyledi.

Delihasan, yaptığı yazılı açıklamada, Finlandiya'da 1-4 Mayıs tarihlerinde yapılacak 49. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi dünya ve Avrupa karatesinin yıldız isimlerinin İstanbul'da bir araya geldiğini belirterek, milli sporcuların yanı sıra kulüp ya da ferdi olarak mücadele eden sporcuların performanslarının iyi olduğunu ancak daha iyi yerlere gelebilmek için daha çok çalışılması gerektiğine kaydetti.

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nda mücadele edecek milli takım açısından iyi bir turnuva olduğunu belirten Delihasan, "Turnuvada güçlü ekipler vardı ve müsabakaların kalitesi oldukça yüksekti. Çok iyi mücadeleler izledik. Bundan dolayı katılım gösteren tüm sporcuları tebrik ediyorum. Milli sporcularımızın performanslarından memnunum. Finlandiya'daki Avrupa Şampiyonası'nın da iyi geçeceğini ümit ediyorum" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement