Ünal Aysal, Junior Hagi'yi istiyor - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal, Junior Hagi'yi istiyor

Ünal Aysal, Junior Hagi\'yi istiyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımın efsane ismi George Hagi'nin oğlu Junior Hagi'yi transfer etmek istediğini söyledi.

26.10.2013 10:06  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, GSTV'de katıldığı programda Fatih Terim'in ayrılış süreciyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulunurken kadroda görmek istediği o ismi de açıkladı.

YİNE ELEMAN KELİMESİNİ KULLANDI

Terim'in gönderilmesinin nedeni olarak kötü saha sonuçları ve Terim'in tavırlarını gösteren Aysal, çok tartışılan "eleman" kelimesini de yine kullandı. "Federasyon bizden istediği elemanı alabilirdi" diyen Aysal, başta TFF'ye olumsuz yanıt vermeyi düşündüğünü ama bunu yapmadığını vurguladı.

"3 İSİMLE GÖRÜŞTÜK"

Sarı-kırmızılılarda Fatih Terim sonrası boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mancini dışında üç isimle görüştüklerini belirten Aysal, Terim'in takımın başındayken Mancini ile hiçbir görüşme olmadığını söyledi. Aysal, Fatih Terim konusu netleştikten sonra hoca arayışına başladıklarını dile getirirken Mancini'den önce Hagi'ye gittiklerini ve Hagi'nin teklifi kabul etmediğini ilk kez açıkladı. Başkan Aysal, teknik adaylar için; "Mancini dışında Hagi, Trapattoni ve Advocaat ile görüştük. Ancak Trapattoni Juventus maçına çıkamayacağını bize iletti. Advocaat daha ziyade milli takım hocası gibiydi, Hagi kendi işimi bırakamam dedi. "Aralarında en cesur, en yürekli hoca Mancini çıktı. Ben yürekli adamı severim. Risk alan insan başarılı olur. dedi.

HAGİ'NİN OĞLUNU İSTİYOR

Aysal, Hagi ile ilgili son olarak; "Hagi'nin bir gün Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum. Ama Georghe değil, oğlu Junior Hagi gelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal, Junior Hagi'yi istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement