Ünyespor Umudunu Koruyor - Son Dakika
Spor

Ünyespor Umudunu Koruyor

Ünyespor Umudunu Koruyor

Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, hala matematiksel olarak ligde kalma ümitlerinin devam ettiğini belirtti.

25.04.2013 10:24  Güncelleme: 10:37

Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, hala matematiksel olarak ligde kalma ümitlerinin devam ettiğini belirterek, Ünyespor ligi hangi sonuçla bitirirse bitirsin, bunun bedenili ödemeye hazır olduklarını söyledi.

Ünye Şehir Stadı'nda yapılan antrenmanda gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, futbolda her şey bazen istendiği gibi gitmediğini ve Ünyespor'un da böyle bir durumla karşı karşıya kaldığını belirterek, "Alınan kötü sonuçlardan sonra bir teknik adam değişikliğine gittik. Gelen hocamız 12 takımı düşme potasından kurtarıp çıkarmış. Bizde de belki başarılı olur düşüncesi ile böyle bir yola başvurduk. Ancak yine işler kötü gidince hocamızla konuşup herkes işine baksın dedik ve Ünyespor'un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Arif Bacacı'ya takımı teslim ettik" dedi.

Görevden alınan teknik direktör Mustafa Serin'i herhangi bir pazarlık sonucunda göreve getirmediklerini ve parasal bir sorunun da olmadığını dile getiren Başkan Şahin, "Ligin bitimine 6 hafta kala yaptığımız bu değişiklik sonucu değiştirmedi. Şimdi üç maçımız var. O gün ile bugün arasında elbette çok fark var. Ancak hala matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Rakiplerin puan kaybetmesinden ziyade biz maç kazanmalıyız. Şimdi sırada Hatay maçı var. Hatay maçını inşallah kazanırız ve umutlarımızı devam ettiririz. Ünyespor'un ligde kalması için ne gerekiyorsa yapmaya ve bedelini de ödemeye hazırız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor Umudunu Koruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement