Van Gaal'den Di Maria Eleştirisi - Son Dakika
Spor

Van Gaal'den Di Maria Eleştirisi

Van Gaal\'den Di Maria Eleştirisi

FA Cup çeyrek finalinde Arsenal'e kaybeden Manchester United'ta Teknik Direktör Van Gaal, hakemi formasından çektiği için kırmızı kart görerek oyundan atılan Di Maria'yı eleştirdi.

10.03.2015 10:47

Louis Van Gaal, FA Cup çeyrek finalinde Arsenal'e elenmelerinin üzerine Di Maria'nın yaptığı hareket için "Hiç akıllıca değil" dedi.

FA Cup çeyrek finalinde Arsenal ile karşılaşan Manchester United'ta, Angel Di Maria ma.ın 77.dakikasında Ramsey'e yaptığı faul sonrası sarı kart görmüş, saniyeler sonra hakem Michael Oliver'ın formasından çekmesiyle kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Manchester United teknik patronu Van Gaal, 27 yaşındaki futbolcunun kendisine hakim olması gerektiğini, yaptığının hiç akıllıca bir hareket olmadığını belirtti. Van Gaal "Pozisyonu da tekrar izlemem gerek ancak Di Maria'nın bu hareketi yapmaması gerketiğini bilmesi gerekir. " dedi.

Van Gaal, "Böyle maçlarda duygulara hakim olmak güç ancak takım eksik kalınca kaybetmemiz daha kolay oldu.

Adil bir kırmızı kart olup olmadığı konusunda yorum yapamam, nedeni belli. Her oyuncu hakeme dokunmaması gerektiğini bilir" dedi.

Takımın performansından memnun olmadığını belirten Van Gaal, kalan iki ayda Şampiyonlar Ligi için sonuna kadar savaşacaklarını ifade etti.

"Bu kaybı yaşamak çok üzücü" diyen Van Gaal, "Takım olarak hayal kırıklığı yaşadık. Belki alacağımız bir maçta takımın en iyi adamlarından birinin disiplinsizce davranması da büyük hayal kırıklığı benim için. Belki bilerek yapmadı ama, kaybettik" diye konuştu.

Son olarak ManU'yu yıkan eski futbolcuları Welbeck hakkında gelen soruya yanıt veren Van Gaal, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Wenger'in sürprizi işlerine yaradı. Welbeck iyi motive olmuş." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Gaal'den Di Maria Eleştirisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement