Manchester United'da 5 Futbolcu Gönderilecek - Son Dakika
Spor

Manchester United'da 5 Futbolcu Gönderilecek

Manchester United\'da 5 Futbolcu Gönderilecek

Manchester United'ın yeni teknik patronu Louis Van Gaal, hazırlık kampında kendisini etkileyemeyen yıldız isimlerle yol ayrımına gitmeyi kafasına koydu.

05.08.2014 11:37  Güncelleme: 12:24

Manchester United'ın yeni teknik patronu Louis Van Gaal, hazırlık dönemi boyunca etkisiz kalan Shinji Kagawa, Maourane Fellaini, Nani, Anderson ve Javier Hernandez'i satış listesinde tutma kararı aldı.

5 İSMİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Daily Telegraph'ın haberine göre bu oyunculardan iyi bir performans elde edemeyen teknik adam, beş yıldız ismi birden satış listesine koydu ve Kırmızı Şeytanlar'ın kadrosunda onları düşünmediğini net bir şekilde belirtti.

SİSTEME UYMAYAN İKİLİ

Özellikle Fellaini ve Kagawa'nın tecrübeli teknik adamın sistemine uymayışı büyük bir sıkıntı yaratıyor. Çok yönlü oyuncuları tercih eden çalıştırıcı için Kagawa ve Fellaini beklentilerin her anlamda altında kalıyor.

HERNANDEZ BİR İHTİMAL

Bu beş isim arasında takımda kalma ihtimali en yüksek olan kişi ise Javier Hernandez olsa da Mata'nın forvette de oynayabiliyor olmasıyla ona da yol görünmüş gibi gözüküyor. Manchester United, ezeli rakibi Liverpool'u 3-1 yenerek sezon öncesi yaptığı maçların tamamını kazandı.

goal

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Manchester United'da 5 Futbolcu Gönderilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement