Arsenal'li Mertesacker Alman Milli Takımındaki Kariyerini Sonlandırdı - Son Dakika
Spor

Arsenal'li Mertesacker Alman Milli Takımındaki Kariyerini Sonlandırdı

Arsenal\'li Mertesacker Alman Milli Takımındaki Kariyerini Sonlandırdı

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Alman savunma oyuncusu Per Mertesacker, milli takımdan emekli olduğunu duyurdu.

15.08.2014 22:31  Güncelleme: 08:01

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'da forma giyen Per Mertesacker, Alman Milli Takımı’ndaki kariyerini sonlandırdığı bildirildi. Mertesacker, Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine yaptığı açıklamada, milli takımı bıraktığını ifade etti.

"BU BÖLÜMÜN SONUNU KENDİM BELİRLEMEK İSTEDİM"

"Öncelikle 10 yıl Milli Takım'dan sonra, bu bölümün sonunu kendim belirlemek istedim" diyen Mertesacker, gelecekte tümüyle Premier Lig’e konsantre olmak istediğini söyledi.

ARSENAL İLE ŞAMPİYONLUK VE DEVLER LİGİ'Nİ HEDEFLİYOR

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Almanya’nın dünya şampiyonu olduğu 2014 Dünya Kupası’nı, kendisi için "altın kapanış" olarak niteleyen Mertesacker, Arsenal ile İngiltere’de şampiyon olmak ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini kaydetti.

Alman Milli Takımı formasını 103 kez giyen tecrübeli savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda 4 gol kaydetti. Brezilya’da düzenen Dünya Kupası’nda da 6 karşılaşmada sahada yer alan Mertesacker, ilk kez 2004 yılında milli formayı giymişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Arsenal'li Mertesacker Alman Milli Takımındaki Kariyerini Sonlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement