Vettel: Önceliğimiz Mercedes'in Hemen Arkasında Olmak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vettel: Önceliğimiz Mercedes'in Hemen Arkasında Olmak

10.04.2015 14:38

Sebastian Vettel, Çin GP öncesi cuma günü gösterdikleri umut verici performansa rağmen yine de hemen Mercedes’i yenmeye odaklanmamaları gerektiğini düşünüyor.

Sebastian Vettel, Çin GP öncesi cuma günü gösterdikleri umutverici performansa rağmen yine de hemen Mercedes’i yenmeye odaklanmamaları gerektiğini düşünüyor.

Malezya’da sürpriz bir galibiyet alan Ferrari’nin o yarıştaki performansında yüksek sıcaklığın etkili olduğu ve Çin’de aynısını tekrarlamasının zor olacağı düşünülüyordu. Ancak bugünkü antrenmanlarda Ferrari’nin uzun sürüşlerdeki performansı yine dikkat çekiciydi.

Vettel “Genel olarak araçta mutluyum. Daha da geliştirebiliriz. Cuma günleri bunun için var bu yüzden ideal olarak daha fazla tur atmak isterdim. Yine de takım için sağlam bir seans oldu ve yarın daha fazla ilerleyebileceğimizi düşünüyorum. Ardından neler yapabileceğimize bakacağız.”

“Henüz sezonun 3. yarışında olduğumuzu unutmayın. Bunun dışında burası tamamen farklı bir pist ve farklı koşullar herkes için yeni. Bu yüzden en önemlisi kendimize bakıp adım adım ilerlemeliyiz. Bugün cuma ve ev ödevini yapma günü. Biz de bunu yapmaya çalıştık.” dedi.

Ferrari’nin pole pozisyonu şansının sorulması üzerine Vettel “Belki çok yakın olabilir. Mercedes bugün tüm sürüşlerde çok güçlüydü. Bizim için en önemlisi gece ilerlememiz.”

“Bir kaç şeyde gelişebiliriz ve ardından nerede olduğumuza bakacağız. Önceliğimiz Mercedes’in hemen arkasında olmak. Onlarla mücadele etme şansımız olursa o zaman deneyeceğiz. Eğer olmazsa kimsenin önümüze geçmemesini garanti etmeliyiz.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Vettel: Önceliğimiz Mercedes'in Hemen Arkasında Olmak - Son Dakika


Advertisement