La Liga ekibi Soldado'yu gönderince forvet mevkiinde sadece iki futbolcusu kaldı.
Bu isimlerden biri İspanyol ekibinin 2015 yazında Bursaspor'dan 7,5 milyon euro'ya transfer ettiği Cedric Bakambu.
Diğer isim ise Bursaspor'da yetişen ve bu sezon başında Manchester City'den 14 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Enes Ünal.
CnnTürk'ün haberine göre, Villarreal böylece forvet bölgesini Bursaspor menşeyli oyunculara teslim etmiş oldu. La Liga ekibinin transfer döneminin geri kalanında forvet transferi yapıp yapmayacağı merak konusu.
Bursaspor altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Twente'de gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Enes Ünal da 2013/2014 ve 2014/2015 sezonlarında yeşil beyazlı formayı giymiş ve hücum yollarında Cedric Bakambu ile oynama fırsatı yakalamıştı. Bu iki futbolcu 2 yıl sonra tekrar aynı takımın formasını terletecekler.
Son Dakika › Spor › Villarreal mi Bursaspor Mu? - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?