Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali - Son Dakika
Spor

Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali

Halkbank Kulübü Başkanı Süleymanoğlu: "Şampiyonluk olmadı ama hem ülkem hem de bankam adına çok gururluyum" TVF Başkanı Mutlugil: "Bu hafta sonu kazanan Türk voleybolu oldu" Halkbanklı voleybolcu Emre Batur: "Basit Hatalardan kaybettik" Libero Nuri Şahin: "Rakibi titrettik ama yıkamadık"

23.03.2014 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde gümüş madalya kazanan Halkbank Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, "Şampiyonluk olmadı ama hem ülkem hem de bankam adına çok gururluyum" dedi.

Süleymanoğlu, finalde Rus ekibi Belogorie Belgorod'a 3-1 yenilerek Avrupa ikincisi oldukları maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyon ve mücadele anlamında çok iyi bir hafta sonu olduğunu belirterek "Ortam çok güzeldi. Çok çekişmeli ve güzel maçlar izledik. Bugün final maçının 4. setinde 22-17 öndeydik ama ne oldu bilmiyorum. Bazen olmuyor, voleybolda oyun tutmuyor" diye konuştu.

Şampiyonluğu kaçırdıklarını, buna rağmen mutlu olduğunu dile getiren Süleymanoğlu, "Elbette şampiyon olsaydık farklı olurdu. Şampiyonluk olmadı ama hem ülkem hem de bankam adına çok gururluyum. Emeği geçen herkese, teknik ekibime ve oyuncularıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ise Türk voleybolu adına çok iyi bir hafta sonu geçirdiklerini söyledi. "Bu hafta sonu kazanan Türk voleybolu oldu" diyen Mutlugil, şöyle devam etti:

"Avrupa'nın son yıllarda gördüğü en iyi organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu anlamda Halkbank yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Rakip gerçekten çok kuvvetliydi. Son dönemde yükselen Rus ekolünün en iyi temsilcisiyle oynadık. Çok iyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk olmadı ama ikincilikte Türk voleybolu için çok büyük bir başarı. Avrupa Şampiyonlar Ligi, dünyanın en yüksek seviyedeki voleybolunu temsil ediyor."

-Oyuncular-

Turnuvanın en iyi servis atan oyuncusu seçilen Halkbanklı voleybolcu Emre Batur ise iyi mücadele ettiklerini ancak basit hatalardan kupayı kaybettiklerini belirtti. Batur, hatalarını Acıbadem Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda telafi ederek sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini kaydetti.

Can Ayvazoğlu da şampiyonluk fırsatının ayaklarına kadar geldiğini ama bu fırsatı değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Halkbank'ın liberosu Nuri Şahin ise Türk erkek voleybolunda bir ilke imza attıklarını vurguladı. Ellerinden geldiği kadar mücadele ettiklerini anlatan Şahin, "Dünyanın tartışmasız en iyi takımıyla oynadık. Onları titrettik ama yıkamadık. İnşallah bir dahaki sefere" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Denizbank Erkekler Cev Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement