Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten Açıklaması - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten Açıklaması

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten Açıklaması

"Malatya'da kaybedilen spor, futbol ve Yeni Malatyaspor sevgisini inşallah tekrar kazandıracağız"

17.07.2014 11:52

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Malatya'da kaybedilen spor, futbol ve Yeni Malatyaspor sevgisini inşallah tekrar kazandıracağız" dedi.

Pilten, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yaptıktan sonra teknik direktör arayışına girdiklerini hatırlatarak, "Teknik direktör ararken Malatya'ya yakışacak, Malatya'yı ve Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getirecek, kendini ispatlamış, tecrübeli ve yetenekli bir hoca arayışı içerisindeydik. Netice itibarıyla bu özelliklere sahip birçok teknik adamla görüşüldü ve en son, Mustafa Uğur hocamızla anlaşıldı" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'u hak ettiği noktaya taşımak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Pilten, Yeni Malatyaspor'un yerinin üst ligler olduğunu ifade ederek, "Malatya'da kaybedilen spor, futbol ve Yeni Malatyaspor sevgisini inşallah tekrar kazandıracağız. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularla el ele vererek bunu başaracağız" dedi.

Pilten, ilk etap kampı Malatya'da yapmaya karar verdiklerini söyledi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Pilten Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement