Yeni Malatyaspor'un U21 ve U19 Takımları da Mağlup - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'un U21 ve U19 Takımları da Mağlup

Yeni Malatyaspor\'un U21 ve U19 Takımları da Mağlup

Yeni Malatyaspor’un U21 Ligi’nde yer alan genç ekibi sezonun ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzon’a 2-0 mağlup oldu.

21.08.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'un U21 Ligi'nde yer alan genç ekibi sezonun ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzon'a 2-0 mağlup oldu. Elit Liginde yer alan U19 takımı ise 1461 Trabzon'a 1-0 kaybetti. Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yeni Malatyaspor U21 takımının iç saha maçlarını Battalgazi'de oynayacağını açıkladı.

Bu sezon Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesiyle birlikte ilk kez U21 ve U19 Elit Liglerine katılan Yeni Malatyaspor alt yapısı ilk haftayı A takım gibi mağlubiyetle kapattı. Profesyonel takımla aynı fikstürü takip eden ve aynı rakiplerle maçlar oynayan Malatya ekibi, çapraz eşleşme sistemine göre alt yapı maçlarını deplasmanda oynadı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde karşılaşan U21 takımı, 1461 Trabzon'a ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya 16 kişilik kadroyla giden Yeni Malatyaspor'da A takımla birlikte çalışan Burak Kavlak, Ferhat Canlı, Mehmet Ayaoku gibi isimler de kadroda yer aldı. Bu sonuçla ligin en son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor U21 takımı ilk maçında mağlubiyetle tanışmış oldu.

GAZİANTEP MAÇI BATTALGAZİ'DE

Statü gereği maçların çim sahada oynanacak olmasından dolayı bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını Malatya'da oynayacak olan Yeni Malatyaspor, kendi sahası sentetik olduğu için bu karşılaşmayı doğal çim yüzeyli Battalgazi İlçe Stadı'nda oynayacak. U-19 Elit Ligi'nde yer alan bir başka alt yapı ekibi ise 1461 Trabzon'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Her iki kategoride de Yeni Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'un U21 ve U19 Takımları da Mağlup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement