Yeşilgiresun Belediyespor Çıkış Arıyor - Son Dakika
Spor

Yeşilgiresun Belediyespor Çıkış Arıyor

Yeşilgiresun Belediyespor Çıkış Arıyor

Başantrenör Kandemir: - "Kalan haftalarda korkulu rüya görmemek adına iç saha maçlarımızı kaybetmememiz gerekiyor"

27.02.2018 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında 4  Mart Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Yeşilgiresun  Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, kalan haftalarda iç saha maçlarını  kaybetmemeleri gerektiğini söyledi.
Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir  Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdüklerini  belirtti.
Çok zorlu bir maçın kendilerini beklediğine işaret eden Kandemir,  "Kalan haftalarda korkulu rüya görmemek adına iç saha maçlarımızı kaybetmememiz  gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına galibiyet elde etmek için  çıkacağız. Son topa kadar da en iyi şekilde mücadele ederek kazanacağımıza  inanıyoruz. Kazanarak alt sıralardan uzaklaşacağız." dedi.
Ahmet Kandemir, saha ve seyirci avantajının kendilerinden yana  olduğunu kaydederek, "Belki de sezon genelinde taraftarımızın desteğine en çok  ihtiyacımız olduğu karşılaşamaya çıkacağız. Giresun halkını maça bekliyoruz. Saha  ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak parkeden mutlu ayrılan taraf  olacağız." diye konuştu

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yeşilgiresun Belediyespor Çıkış Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement