Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Deplasmanına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Deplasmanına Hazırlanıyor

Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Deplasmanına Hazırlanıyor

Spor Toto Basketbol Ligi’ne iyi bir başlangıç yapan Yeilgiresun Belediyespor zorlu Darüşşafaka deplasmanına tempolu bir şeklide hazırlanıyor.

03.11.2015 18:45

Spor Toto Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Yeilgiresun Belediyespor zorlu Darüşşafaka deplasmanına tempolu bir şeklide hazırlanıyor.

19 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda hazırlıklarını sürdüren Yeilgiresun Belediyespor'da başantrenör Ahmet Kandemir, hazırlıkların iyi geçtiğini belirtti.

Geçen hafta önemli bir maç oynadıklarını dile getiren Kandemir, "Türk Telekom bu sene lige çok ciddi yatırım yapan ve bu ligin kuvvetli ekiplerinden biriydi. Biz uzun oyuncudan eksik olmamıza rağmen iyi bir savunma yaparak maçın genelini kontrol altında tutarak maçı kazandık. Darüşşafaka deplasmanda çok da kolay bir takım değil. Çok zor ve kuvvetli bir ekip, çok kolay bir maç olmayacak ama Ankara Kolej maçında yapmış olduğumuz hataları yapmazsak oyunun biraz temposunu düşürüp kontrol edebilirsek kazanma şansımız olan bir takım. İyi bir maç olacak İstanbul'da yaşayan bütün Giresunluları da maça davet ediyoruz" dedi.

Takıma yeni bir uzun oyuncu alacaklarını, bunun içinse detaylı bir araştırma yaptıklarını belirten Kandemir, "Görüştüğümüz bir oyuncu vardı ama Avrupa deneyimi olmadığı biraz sıkıntılarımız oldu ve karakteri ile ilgili de iyi bir duyum almadık o yüzden ondan vazgeçtik. Başka bir oyuncu alacağız onun içinse biraz daha detaylı araştırıyoruz ve bu konuda yanılmak istemiyoruz" şeklinde konuştu - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Deplasmanına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement