Yıldırım Belediyesi, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesine tam destek veriyor - Son Dakika
Spor

Yıldırım Belediyesi, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesine tam destek veriyor

Yıldırım Belediyesi, \'Yüzme Bilmeyen Kalmasın\' projesine tam destek veriyor

Yıldırım Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesine tam destek veriyor. Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu ve Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu bahçesine kurulan portatif havuzlarda 6-13 yaş grubu çocuklar yüzme öğreniyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yüzme sporunun çocuklar için önemini vurgulayarak, projeye verdikleri desteği belirtti ve bin 920 çocuğun bu havuzlardan faydalandığını söyledi.

23.07.2023 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesine tam destek veriyor. Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu ve Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu bahçesine kurulan portatif havuzlarda 6-13 yaş grubu çocuklar yüzme öğreniyor.

Yüzme sporunun çocuklar için çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bakanlığımızın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesini çok değerli buluyor ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüzme sporu çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimi için çok önemli. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak evlatlarımıza hem yüzme öğretiyoruz hem de yüzme sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. 12x20 ebatında ve 125 santimetre derinliğinde olan havuzlarımızdan toplamda bin 920 çocuğumuz faydalanıyor. Çocuklarımızın geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldırım Belediyesi, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesine tam destek veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement