Zaccheroni Honda İçin Mutlu - Son Dakika
Spor

Zaccheroni Honda İçin Mutlu

Zaccheroni Honda İçin Mutlu

Japonya milli takım teknik direktörü Alberto Zaccheroni oyuncusu Keisuke Honda’nın ara transfer döneminde AC Milan’a gidecek oluşundan hoşnut.

17.12.2013 21:01

Dünya Kupası'nda zorlu bir grupta mücadele edecek Japonya'da teknik direktör Alberto Zaccheroni şimdiden turnuva için ince eleyip sık dokumaya başladı. İtalyan teknik adamın hücumdaki en önemli kozlarından biri olacak Keisuke Honda'nın Ocak ayında Milan'a gerçekleştireceği transfer Zaccheroni'yi memnun ediyor.

4 senedir CSKA Moskova forması giyen 27 yaşındaki tecrübeli Japon orta sahanın Milan'da geçireceği dört ayla birlikte Dünya Kupası için çok daha hazır bir hale geleceğini belirten Zaccheroni, " Hala Dünya Kupası için altı ay varken onun bu kadar üst seviye bir lige transfer olması bizim için harika bir haber. İtalya liginde fiziksel sertliğe ve oyun içi devamlılığa daha çok alışacağını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Honda'nın çok yönlü bir oyuncu olduğunu ve Dünya Kupası süresince Japon milli takımının kilit parçalarından biri olacağını da vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Milan'ı üç sene çalıştırdım ve oradaki sıcak atmosferi yakından biliyorum. Honda gibi harika karaktere sahip bir oyuncu için en doğru kulüplerden biri olacak." diyerek sözlerine devam etti.

Japonya'nın Dünya Kupası grubuna da değinen Zaccheroni Fildişi Sahili, Yunanistan ve Kolombiya gibi üç sert ve güçlü rakiple mücadele edeceklerini ve son derece dengeli gözüken bu grupta fark yaratmaya çalışacaklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Zaccheroni Honda İçin Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement