Zekeriya Alp: Yunus Yıldırım Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika
Spor

Zekeriya Alp: Yunus Yıldırım Gözyaşlarına Boğuldu

Zekeriya Alp: Yunus Yıldırım Gözyaşlarına Boğuldu

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Yunus Yıldırım ve maçın çizgi hakemi Murat Türker'in maçtan sonra hıçkıra hıçkıra ağladığını söyledi.

14.02.2014 12:08  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM HAKKINDA KONUŞTU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanması yönünde aldığı kararın ardından 2 gece uyuyamadığını ifade eden Alp, Sivasspor- Fenerbahçe maçının olay hakemi Yunus Yıldırım hakkında konuştu.

"HEPSİNE KEFİLİM"

Yunus Yıldırım'ın hakemliğinin bitirilmesi konusunda bir teklin almadığını belirten Alp, "Hiçbir hakemime kimse hakemliği bıraktıramaz. Bize asla böyle bir işaret gelmedi, gelemez. Bu kadro çok temiz bir kadro. Şundan bütün kulüp taraftarları emin olsun; bir art niyet, kasıtlı bir hata bu mevcut hakem kadrosundan asla gelmez. Çok elit ve temiz bir ekip. Hepsine kefilim. Herkesin içi rahat olmalı" diye konuştu.

HIÇKIRIK SESLERİ SESSİZLİĞİ BOZUYOR"

"Maçtan sonra 6 hakem ve gözlemci toplantı yapıyor. Pozisyonlar bir bir izleniyor. Daha sonra arabaya biniyorlar. Arabada hakemlerin hıçkırık sesleri, sessizliği bozuyor. O kadar üzülmüşler. Gözlemci ve bazıları teselli etmeye çalışıyorlar.

"ÇOK ÜZGÜNLER"

Maçın ardından Yunus Yıldırım ile konuştuğunu söyleyen Zekeriya Alp, "Morali çok bozuk. Yine ilave hakem Murat Türker çok çok üzgün. Üzülmemeleri mümkün mü?" ifadelerini kullandı.

"AYDINUS VE ÖZKAHYA'YA ENGEL OLDUM"

Zekeriya Alp çok eleştirildikleri bir dönemde hakemliği bırakmayı düşünen Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'ya kendisinin engel olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Zekeriya Alp: Yunus Yıldırım Gözyaşlarına Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • okan sar: beter olsunlar.Fenerbahçenin hakkını yediler..Hakkımız haram olsun 26 5 Yanıtla
  • FB: Ağlamak fayda etmiyor giden 3 puan ve emek var. 26 4 Yanıtla
  • erdem han: YUNUS HOCA ARKANDAYIZ AGLAMA SEN SENI ELESTRENLER UTANSIN..BEN BIR GSLIYIM :))))) 3 26 Yanıtla
    mavimarti: Fenerbahce'yi yikamiyorsunuz, hakemlerle yikmaya calisiyorsunuz , belesten kupayi kapmak istiyorsunuz les kargalari. 0 0
  • kamo: herkes işine adam akıllı yapsın öyle ağlamakla olmuyor bu işler.. 27 2 Yanıtla
  • CİMBOMLULARI EZEN FENERLİ: OLUMSUZ OY KULLANAN EMEK HIRSIZI CİNCONLU SENİ HATIRLADIM.GEÇENLERDE SENİ EZMİŞTİM. 21 8 Yanıtla
    CİMBOMLULARI EZEN FENERLİ: HA SALİH BİR DE SEN VARDIN YA EZDİĞİM.AZ KALSIN SENİ UNUTUYORDUM.EZİLENLERİN BAŞINDA SEN DE VARDIN SAHİ. EZİLEN CİNCONLULAR NE KADAR MUTLU EZİLEMEKTEN.KAMPANYA BAŞLATIYORUM.BİR CİNCONLU EZENE İKİNCİSİ BEDAVA. 0 0 CİMBOMLULARI EZEN FENERLİ: ALİ AYDIN CİNCONLU GERÇİ EMİN DEĞİLDİM SENİ EZDİĞİME AMA ŞİMDİ EMİNİM O ANDA SENİ EZERKEN BAŞKA CİNCONLAR DA VARDI.ONLARLA BİRLİKTE SENİ DE EZDİM.GÜCÜNE GİTTİYSE YAZI GEL BİR DAHA EZEYİM SENİ.NASIL OLSA ALIŞKINSIN. 0 0 ali aydın: ezik ne ötüyon gerçi siz kanaryaydınız heryerde ötersiniz şikeciler sizi 0 0
  • AGASARLI: senin o hakemlerin trabzon sporu katlederken aynı şekilde ağlıyorlarmı.. ağzımı bozduracaksınız bana. bizim sabrımızı zorlamayın. yarın fb maçında diğer hakemleriniz durumu idare ederler. bu nasıl açıklama yaa. ne fenermiş bee. Trabzonumun verilmeyen penaltısına spor programında güme gitmiş deniliyor her nedense 10 saniye konuşuluyor ve bitiyor. EL İNSAF YAAAA. 5 22 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement