Ac Syndicate Bizleri Neler Bekliyor ? - Son Dakika
Teknoloji

Ac Syndicate Bizleri Neler Bekliyor ?

Ac Syndicate Bizleri Neler Bekliyor ?

Ubisoft tarafından geliştirilen efsanevi oyun serini Assassin's Creed'in yeni oyunu, Assassin's Creed: Syndicate kısa bir süre sonra oyuncularla buluşacak.

29.09.2015 10:46

AC-Syndicate

Ubisoft tarafından geliştirilen efsanevi oyun serini Assassin's Creed'in yeni oyunu, Assassin's Creed: Syndicate kısa bir süre sonra oyuncularla buluşacak. Yapım, PS4 ve Xbox One platformları için 23 Ekim tarihinde ve PC platformu içinse yaklaşık bir ay gecikmeli olarak 19 Kasım tarihinde piyasadaki yerini almaya hazırlanıyor.

Bildiğiniz gibi Assassin's Creed serisi son bir kaç yıldır tamamen tarih dersine dönmüş durumda. Bu durum elbette kötü bir şey değil, aksine o dönemi ve hikayesini anlatış konusunda mükemmel bir tecrübe sunan seri, yeni oyunuyla da bunu sürdürecek gibi görünüyor. Jacob ve Evie Frye isimli iki kardeşi kontrol edeceğimiz yeni oyunda, mekanımız ise oyuncuların çok uzun süredir istediği Londra şehri! 1800'ler Londra'sında devasa ve etkileyici bir haritayla birlikte bizlere dönemi en güzel şekilde anlatacağına inandığımız yapım için beklentiler oldukça yüksek.

Peki şu ana kadar gördüğümüz, duyduğumuz tüm bilgiler genelinde yeni Assassin's Creed oyunundan neler bekliyoruz? İşte bu galerimizde siz sevgili okuyucularımıza yapım hakkında elimizde olan tüm önemli bilgileri paylaşacağız. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan galerimize geçelim.

AC Syndicate Bizleri Neler Bekliyor ?

8- Bağlılık Seride Yeni Bir Mekanik Olacak

Şimdiden bildiğimiz gibi; Charles Darwin ve Charles Dickens gibi tarihe yön veren isimler yapımda bizlere oldukça yardımcı olacak. Buraya kadar aslında herhangi bir yenilik söz konusu değil gibi… lakin bu karakterlerin serinin daha önceki oyunlarından farklı olarak, sizlere yardım etmesi için önce onların güvenini kazanmanız gerekecek. İşte bu konuyla birlikte Assassin's Creed serisine yeni sistem olarak "Bağlılık" dahil oluyor. Bu isimler gibi yapımda bulunan önemli karakterlerden yardım almak istiyorsanız, önce onlara çeşitli problemleri çözmelerinde yardımcı olmanız gerekecek.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Ac Syndicate Bizleri Neler Bekliyor ? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement