Amazon'un Android'li Oyun Konsolundan Sızıntı Var - Son Dakika
Teknoloji

Amazon'un Android'li Oyun Konsolundan Sızıntı Var

Amazon\'un Android\'li Oyun Konsolundan Sızıntı Var

Meşhur Amazon şimdi de oyun konsolu işine giriyor.

14.03.2014 19:32
Burçin Aygün - -

Amazon'un uzun süredir konuşulan ancak bir türlü yüzünü göstermeyen oyun konsolundan çok önemli bir sızıntı geldi. Android işletim sistemine sahip olacağı söylenen konsolun joystick'i ilk defa görüntülendi. İki adet analog stick, sağ tarafta çoğu kontrolörden alıştığımız dörtlü tuş takımı (A/B/X/Y tuşları), sol alt kısımda d-pad, ve arka üst ile arka alt kısımlarda bulunan ve PS3 ile Xbox 360'tan alışık olduğumuz trigger arayüzü.


Joystick'in şaşırtıcı yanları da var. Cihazın ön alt kısmında dondur, ileri sar ve geri sar tuşları bulunuyor. Bu da konsolun filmler için özel bir arayüze, belki de farklı bir ücretli servise sahip olacağı anlamına geliyor. Kontrolörün tam ortasında ise dört tuş taha bulunuyor ve bunlar arasında Home, back ve menu gibi "çok tanıdık" işaretlere sahip örnekler var. Butonların üzerindeki işaretler direkt olarak Android'in meşhur arayüzünden alınmış!


Buradan çıkabilecek sonuç ise Amazon'un ya Android bazlı bir konsol ürettiği ya da Android'li cihazlar için bir joystick'i geliştirdiği yönünde.



Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Amazon'un Android'li Oyun Konsolundan Sızıntı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement