Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

ABD'li teknoloji devi Apple'ın Wonderlust etkinliği kapsamında tanıtılan Apple Watch Series 9, yeni bir kontrol özelliği ile dikkat çekiyor. Artık gelen aramaları cevaplamak, fotoğraf çekmek veya alarmları ertelemek için sadece işaret parmağı ile baş parmağı birbirine dokundurmak yeterli olacak. Tasarım açısından önceki modele benzerlik gösteren cihaz, su, toz ve çizilmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip. Yeni işlemci sayesinde daha verimli ve güçlü bir performans sunan Apple Watch Series 9, 18 saatlik batarya ömrü ile dikkat çekiyor.

13.09.2023 02:37  Güncelleme: 02:39

ABD'li teknoloji devi Apple'ın aylardır beklenen etkinliği Wonderlust ile birlikte birbirinden etkileyici yenilikler, teknoloji dünyasıyla buluşturuluyor. Etkinliğin en can alıcı üyelerinden birisi olan Apple Watch Series 9, nihayet tanıtıldı. Cihaz, beklenildiği üzere son derece dikkat çekici. İşte detaylar!

Apple'dan dev sürpriz: Apple Watch yeni bir kontrole sahip olacak!

Apple Watch Series 9 ile birlikte gelen yeni bir özellik, lansmanın en dikkat çekici detayları arasındaki yerini çoktan aldı. Artık gelen aramaları cevaplamak, telefonunuzdan fotoğraf çekmek veya alarmlarınızı ertelemek için sadece işaret parmağınız ile baş parmağınızı birbirine dokundurmanız yeterli olacak.

Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Apple Watch Series 9, tasarım tarafında bizlere neler sunuyor?

Bildiğiniz üzere Apple son yıllarda, akıllı saat serilerinde küçük boyut veya kalınlık değişiklikleri haricinde büyük bir tasarım değişikliği yapmıyordu. Beklentiler, Watch Series 9 modelinde de bu geleneğin bozulmayacağı yönünde idi. Nitekim beklenen oldu ve yeni cihaz, önceki model ile çok benzer bir görünüme sahip olacak şekilde tanıtıldı.

En büyük Watch: Apple Watch Ultra 2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Su, toz ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı bir yapıya sahip olan Watch Series 9, 41 mm ve 45 mm'lik iki farklı boyut seçeneğiyle birlikte tanıtıldı. Başarılı bir görüntüleme deneyimi sunan ekran, Always on Display özelliğini destekleyecek şekilde üretildi.

Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri

Apple Watch Series 9, tasarım tarafında büyük bir devrim yaratamamış olsa da yapılan teknik değişiklikler için aynısını söyleyemiyoruz. S9 isimli yeni bir işlemciyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulan cihaz, önceki modele kıyasla çok daha verimli ve güçlü bir şekilde çalışacak şekilde üretildi.

İşlemci tarafındaki önemli verimlilik artışıyla birlikte daha uzun bir batarya ömrü sunacak olan akıllı saat modeli, şimdiden teknoloji dünyasının dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Zira, 18 saat gibi iddialı bir batarya ömründen bahsediliyor.

Peki, sizler yeni Apple Watch Series 9 ile ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Cihaz, beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayabildi mi? Kıymetli görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Apple Watch Series 9 Tanıtıldı: İşte Özellikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement