Disney'den Star Wars Tema Parkı ve Yeni Sw Filmleri Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Disney'den Star Wars Tema Parkı ve Yeni Sw Filmleri Geliyor

Disney\'den Star Wars Tema Parkı ve Yeni Sw Filmleri Geliyor

Altın yumurtalar ve kaynakları uzayda da çok değer görüyor.

05.02.2015 09:44
Mahmut Saral - -

Birkaç yıl önce Disney'in bünyesine kattığı Star Wars serisi, 2015'te gelmesi beklenen yeni film Star Wars: The Force Awakens ile yoluna devam edecek. J.J. Abrams tarafından yönetilen ve bir süre önce yayınlanan teaser fragmanıyla yankı uyandıran yeni macera, 18 Aralık 2015'te vizyonda olacak.


Ama tabii ki hepsi bu değil...


Disney CEO'su Bob Iger, dünya çapındaki milyonlarca Yıldız Savaşları hayranını çok iyi bir filmin beklediğini söylerken, ayrıca 2017 için Star Wars 8'i, 2019 için de Star Wars 9'u planladıklarını, böylelikle yeni üçlemeyi sonlandıracaklarını dile getirdi. Tabii ki bu süreç içinde ve bu sürecin sonrasında Star Wars'la ilgili birçok farklı proje de hayata geçirilecektir. Bunlardan bir tanesi de Star Wars temalı bir eğlence parkı!


Bob Iger, Star Wars dünyası ve karakterlerini insanlarla buluşturacak büyük bir park üzerine çalışmalar yürüttüklerini ve duyurunun 2015 yılının sonuna doğru geleceğini belirtti. Şu an konuşmak için erken, ancak "yılın sonuna doğru" denildiği için akıllara yine 18 Aralık 2015, yani yeni filmin gösterim tarihi geliyor. Disney, bu tarihte ya da bu tarihe yakın bir tarihte özel bir etkinlik gerçekleştirerek parkı görücüye çıkarabilir.


Yeni detaylar geldikçe paylaşacağız.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Disney'den Star Wars Tema Parkı ve Yeni Sw Filmleri Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement