Galeri: Yeni Apple İpod Nano (Yedinci Nesil) - Son Dakika
Teknoloji

Galeri: Yeni Apple İpod Nano (Yedinci Nesil)

Galeri: Yeni Apple İpod Nano (Yedinci Nesil)

Apple’ın San Fransisco’da düzenlediği etkinlikte tanıtılan ürünlerden biri de iPod Nano oldu. İşte yeni üründen en özel görüntüler: Yedinci nesil iPod Nano, sonunda resmiyet kazandı. ...

13.09.2012 16:00

Apple'ın San Fransisco'da düzenlediği etkinlikte tanıtılan ürünlerden biri de iPod Nano oldu. İşte yeni üründen en özel görüntüler:

Yedinci nesil iPod Nano, sonunda resmiyet kazandı. Ekim ayında kullanıcıların karşısına çıkacak olan ürün, gelişen özelliklerinden önce tasarımıyla çok konuşulacağa benziyor. Cihaz ilk görüşte Nokia'nın Lumia modellerinin küçük bir kopyası izlenimi uyandırıyor.

Tüm iOS'li mobil cihazlarda olduğu gibi bir ana ekran tuşuna sahip olan yedinci nesil iPod Nano, yeni tasarım ile %38 oranında incelmiş. Kullanıcılara gümüş, siyah, kırmızı, yeşil, sarı, mavi ve mor renkler ile sunulacak olan üründe canlı durdurma özellikli bir FM radyo da bulunuyor. Canlı durdurma özelliği sayesinde yayına ara verip kaldığınız yerden dinleyebiliyorsunuz.

Bluetooth bağlantısının ad bulunduğu yen iPod Nano'nun kullanıcı arayüzü de iOS ile ciddi manada benzerlikler taşıyor ve artık daha fazla uygulama mevcut ancak bu cihazda iOS yüklü olduğu anlamına gelmiyor elbette.

Yazımızın ilerleyen sayfalarında Yeni iPod Nano'nun en özel görüntülerine ulaşabileceksiniz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Galeri: Yeni Apple İpod Nano (Yedinci Nesil) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement