Gamescom 2015'de Bizleri Neler Bekliyor? - Son Dakika
Teknoloji

Gamescom 2015'de Bizleri Neler Bekliyor?

Gamescom 2015\'de Bizleri Neler Bekliyor?

Yarın başlayacak olan ve dünyaca ünlü firmaların da oyunlarıyla boy göstereceği Gamescom 2015'e gerçekten çok az zaman kalmış durumda.

03.08.2015 21:16

$_20

Yarın başlayacak olan ve dünyaca ünlü firmaların da oyunlarıyla boy göstereceği Gamescom 2015'e gerçekten çok az zaman kalmış durumda.

Tabi süre azaldıkça, oyuncuların heyecanı da giderek artıyor. Özellikle Microsoft, Sony, EA ve Blizzard cephesinden gelecek katılımlar bizleri daha bir heyecanlandırmayı kolaylıkla başarıyor. Peki Gamescom 2015'de göreceklerimiz ve görmeyi beklediklerimiz neler?

Öncelikle Microsoft cephesine bakacak olursak; Quantum Break, Scalebound, Crackdown, Rise of the Tomb Raider, Forza Motorsport 6, Fable Legends ve elbette Gears of War: Ultimate Edition bizleri karşılayacak.

Bildiğiniz gibi Quantum Break'in çıkış tarihinin de yarın açıklığa kavuşacak konulardan bir tanesi ve tabi ki yeni oynanış videosu da bizleri bekliyor olacak.

Bunun dışında elbette Rise of the Tomb Raider ve diğer Microsoft bünyesindeki yapımlardan da çeşitli oyun içi videolar görmemiz oldukça olası bir durum.

Ayrıca Gears of War: Ultimate Edition, fuarda oynanabilir bir halde olacak.

Diğer bir cephe olan EA'de Microsoft'tan pek aşağı kalmayacak gibi görünüyor.

Need for Speed, Mass Effect: Andromeda, Mirror's Edge Catalyst ve Plants vs. Zombie: Gargen Warfare 2 ile fuarda boy gösterecek olan firma, bizlere mutlaka yeni oynanış videoları da sunacaktır.

Özellikle, bu sene içerisinde piyasaya sürülecek olan Need for Speed serisinin yeni oyunu gerçekten merak uyandırıyor.

EA lansmanında bir diğer efsane ise elbette Mass Effect: Andromeda olacak. RPG hayranlarının merakla beklediği yapıma ait bir kaç görsel görmeyi umut ediyoruz.

Blizzard Entertainment ise Gamescom 2015'in sürprizi niteliğinde olacak.

Özellikle Blizzcon 2015'i beklemeden, yeni World of Warcraft ek paketini bizlere bu fuarda duyuracak firma ilgiyi ciddi anlamda üzerine toplamayı başarmış durumda. Şuan için bu yeni ek paket ile ilgili elimizde herhangi bir bilgi söz konusu değil fakat adının "Council of Glades" olma ihtimali oldukça yüksek.

Bunun dışında Blizzard, StarCraft 2: Legacy of the Void ve Overwatch ile de fuarda mutlaka boy gösterecektir.

Son olarak, Sony tarafında ise oldukça büyük isimler bizleri bekliyor olacak. Özellikle Ubisoft ve Activision'ın yeni anlaşmalarıyla, oyunlarını PS4 platformu üzerinden tanıtacağını düşünürsek, oldukça heyecanlı bir lansman bizlerle olacak.

PS4 özel olarak piyasaya sürülecek olan Horizon: Zero Dawn'ın yanı sıra; Call of Duty: Black Ops III, Destiny: The Taken King, Assassin's Creed: Syndicate, Tom Clancy's The Division bizleri karşılayacak diğer yapımlardan sadece bir kaçı.

Özellikle E3 2015'de ciddi anlamda ön plana çıkan Horizon: Zero Dawn için yeni bir oynanış videosu ve çıkış tarihi gibi yeni açıklamalar gelebilir.

Bunun dışında, Tom Clancy's The Division için de mutlaka beta açıklamaları gelecektir.

Şimdilik Gamescom 2015 hakkında sizlere ileteceklerimiz bu kadar. Fuarın başlamasıyla birlikte gelen haberleri sitemizden takip etmeyi unutmayın!

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Gamescom 2015'de Bizleri Neler Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement