Gta Online'da İlk Etapta 500'den Fazla Görev Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Gta Online'da İlk Etapta 500'den Fazla Görev Olacak

Gta Online\'da İlk Etapta 500\'den Fazla Görev Olacak

GTA V'in ardından gelecek olan GTA Online ile aylarca evlerimizden çıkmayacağız gibi.

12.09.2013 11:00

Mahmut Saral - - Rockstar Games tarafından PS3 ve X360 platformları için geliştirilen açık dünya aksiyon macera oyunu Grand Theft Auto V, 17 Eylül itibarıyla raflarda yerini alacak. Büyük bir merakla beklenen oyun, şimdiye kadar hazırlanan en detaylı ve iyi GTA oyunu olarak lanse ediliyor. Bu oyunun haricinde, bir de GTA Online geliyor. GTA 5 ile beraber çalışacak bu Online eklenti, tek başına bir oyun olarak da görülebilir, zira sadece online modlar üzerine kurulu ve 1 Ekim tarihinden itibaren oynanabilir olacak. "Ama niye 1 Ekim?" diyecek olursanız, 17 Eylül ile 1 Ekim arasındaki sürede GTA 5'in senaryo modunu tamamlamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Zira GTA Online, GTA 5'in senaryosunun finalinin ardından başlıyor.

Oyundaki karakteriniz, sizle birlikte yol alıyor ve sizin tecrübelerinizle birlikte tecrübe, silah, para, ev, araba ve daha birçok şey elde ediyor. Senaryo modu bittikten sonra da tüm bunları online arenaya taşımak için size fırsat sunuluyor. Böylece senaryo modunda yaşadıklarınızı artık dünya üzerindeki diğer "gerçek" oyuncularla paylaşabiliyor ve mücadeleye girişebiliyorsunuz, yani girişebileceksiniz. Banka soygunları, silahlı kovalamacalar, araba yarışları ve daha birçok akıl karı olmayan, ama "eğlenceli" görevle karşılacağız.

Rockstar'ın GameInformer'a verdiği yeni bilgilere bakılırsa, GTA Online'da ilk etapta 500'ü aşkın online görev bulunacak. Bunları tamamlamak için epey zaman ayırmanız gerekecek haliyle. Ancak bunlar tabii ki başlangıcı simgeliyor olacak. Belirli aralıklarla oyuna yeni görevlerin eklenilmesine devam edilecek çünkü.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gta Online'da İlk Etapta 500'den Fazla Görev Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement