Gta Online Yeni Mod Duyuruldu - Son Dakika
Teknoloji

Gta Online Yeni Mod Duyuruldu

Gta Online Yeni Mod Duyuruldu

GTA Online Yeni Mod Duyuruldu Yapımcı Rockstar Games GTA Online için yeni bir mod duyurdu.

11.04.2016 11:10

GTA-online-pc-yeni-mod-en-iyi-mod-guncelleme-detaylari-turkce-yenilikler-yeni-araba-harita

GTA Online Yeni Mod Duyuruldu

Yapımcı Rockstar Games GTA Online için yeni bir mod duyurdu. GTA Online Inch by Inch Adversary Mod olarak tanıtılan bu yeni mod ile birlikte oyunu güncellemeye ve oyunculara yeni şeyler sunmaya devam ediyor. Yeni güncelleme ile birlikte oyunda pek nadir olarak kullanılan Vapid Minivan aracını da biraz daha aktifleştirerek Benny's Original Motor Works adı verilen oyunda araçları özelleştirip modifiye edebildiğimiz bir başka dükkanda, bu aracı da özelleştirip çeteye uygun hale getirebiliyoruz.

Çetelerin en çok işe yarayan araçlarını çok kişi olarak zırhlı ve biraz da hıza önem veren araçlar oluşturuyor. Ancak Vapin Minivan ise zırh konusunun dışında daha çok sokak savaşlarını daha da alevlendirecek bir araca dönüşüyor. Bunun yanı sıra Rockstar Games oyuna bir çok hediye, silahlarda indirim ve iki kat RP gibi etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Araç özelleştirmeleri için çok daha fazla içeriklerde yolda bunlar arasında farklı jant çeşitleri, renk seçenekleri bulunuyor. Tüm bunlara ek olarak oyundaki silah dükkanı Ammu-Nation'daki tüm uzun menzilli silahlarda %25, bu silahların aksesuarlarında %50, pompalı tüfeklerde %40 ve pompalı tüfek aksesuarlarında %30 indirim bulunuyor. Ayrıca zırhlar da %50 indirimde.

Gelelim en önemlisi GTA Online Inch by Inch modu;

Bu mod ile birlikte oyune bir yeni mod daha eklenmiş olacak. Kısaca GTA ONline Inch by Inch modunda takımlara bölünecek olan oyuncular arasında amansız bir kovalama ve çatışma yaşanacak. Bu mod tamamen takım oyununa dayalı demek yanlış olmaz çünkü, belirlenmiş bir paketi rakip takımın belirlenmiş bir bölgesine taşımanız gerekecek. Mermilerden kaçarak takımının güvenli bölgesine taşımaya çalışacağı bu paketi taşıyan oyuncu hiçbir şekilde silah kullanamayacak. Onu takım arkadaşlarının koruması gerekecek. Rakiplerin ise onu durdurması gerekecek.

GTA Online yeni mod Inch by Inch ve bir çok güncellemeler 12 Nisan 2016 tarihinde oyuna gelmiş olacak. Bu güncelleme sadece PC için değil PS4 ve Xbox One içinde geçerli.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Gta Online Yeni Mod Duyuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement