Instagram'dan Hacklendik Açıklaması! - Son Dakika
Teknoloji

Instagram'dan Hacklendik Açıklaması!

Instagram\'dan Hacklendik Açıklaması!

Facebook'un potansiyelini görüp satın aldığı Instagram, özellikle Facebook'un da desteğiyle birlikte büyümeye devam eden popüler bir fotoğraf paylaşma ağı.Snapchat'ten esinlendiği anlar uygulamasıyla tepki çeken Instagram, bu sefer gündeme bir güvenlik zafiyetiyle geldi!

31.08.2017 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Facebook"un potansiyelini görüp satın aldığı Instagram, özellikle Facebook"un da desteğiyle birlikte büyümeye devam eden popüler bir fotoğraf paylaşma ağı.

Snapchat"ten esinlendiği anlar uygulamasıyla tepki çeken Instagram, bu sefer gündeme bir güvenlik zafiyetiyle geldi! Geçtiğimiz günlerde Selena Gomez"in hesabının hacklenmesinin ardından başka yüksek takipçili hesapların da benzer problemler yaşadığını tespit eden Instagram ekibi, açıklama yapmak gereğinde bulundu.

Instagram'dan Hacklendik Açıklaması!

Instagram API üzerinde bulunan bir zafiyet nedeniyle hackerların istedikleri hesabın e-posta, cep telefonu gibi özel bilgilerine erişebildiklerini ve hesap üzerinden paylaşım yapabildiklerini belirtti.

Hiçbir şifre sızıntısı yok açıklaması!

Açığın kısa sürede kapatıldığını belirten yetkililer, herhangi bir şifre sızıntısının olmadığını üstüne basa basa belirtti. Açıklamanın son kısmında ise kullanıcıların iki adımlı doğrulama sistemini kullanmaları ve güvenmedikleri sitelere Instagram hesaplarına erişim vermemeleri konusunda vurgu yapıldı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Instagram'dan Hacklendik Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement