Iron Man 3, Tüm Zamanların En Büyük Açılışlarından Birini Yaptı - Son Dakika
Teknoloji

Iron Man 3, Tüm Zamanların En Büyük Açılışlarından Birini Yaptı

Iron Man 3, Tüm Zamanların En Büyük Açılışlarından Birini Yaptı

Bu başarıdan sonra herkes Demir Adam olmak ister zaten.

05.05.2013 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Marvel temelli filmlerin popülariteleri ortada. Başrolde Robert Downey, Jr.'ın yer aldığı Iron Man serisi de, özellikle bayan izleyiciler ve çocuklar başta olmak üzere büyük ilgi gören serilerden bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde serinin üç numaralı üyesi sinemada yerini aldı ve büyük bir başarı elde etti.

Shane Black tarafından yönetilen ve 140 milyon dolar bütçeyle hazırlanan film, geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla Amerika'da ve ülkemizde de vizyona girdi, ancak birkaç gün öncesinde başka ülkelerde de vizyondaydı. 10 gün civarından oluşan ilk periyotta filmin dünya çapında elde ettiği hasılat ise, 585 milyon doları geride bıraktı.

Bu arada Iron Man 3, sadece açılış günü olan Cuma gününde 68.31 milyon dolar hasılat elde ederek, tüm zamanların en büyük sekizinci açılışına imza atmış oldu. Geçtiğimiz yılın favorilerinden olan The Avengers, 80.8 milyon dolar kazanmıştı. Onu geçemedi böylece, ancak 51.2 milyon dolarlık ilk gün hasılatı bulunan Iron Man 2'yi geride bırakmayı başardı.

Sitemizdeki Iron Man 3 oyunu incelemesi için tıklayın.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Iron Man 3, Tüm Zamanların En Büyük Açılışlarından Birini Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement