LG G Flex'e 4k Video Desteği Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

LG G Flex'e 4k Video Desteği Geliyor!

LG G Flex\'e 4k Video Desteği Geliyor!

İsimsiz bir kaynaktan gelen bilgilere göre LG'nin kavisli ve esneyebilir akıllı telefonu LG G Flex yakında 4K video desteğine kavuşacak.

04.03.2014 10:03  Güncelleme: 10:13
Burçin Aygün - -

LG'nin kavisli ve esneyebilir akıllı telefonu G Flex için beklenmedik bir müjde geldi. Sektörde bir hayli ses getiren ve Güney Kore'de büyük satış başarısı yakalayan cihaz yakında 4K video desteğine kavuşacak. 4K video uyumlu olacak olan LG G Flex, bu özelliğe yakında buluşacağı Android 4.4 KitKat sürümü ile birlikte merhaba diyecek. Ortaya çıkan bir sızıntıya göre akıllı telefonun User Agent profilinde, ürünün 2160p video desteğine sahip olduğu görülmüş. Bu profil ise Android 4.4'lü telefona ait!


Kaynağa göre 4K video desteği gelse de LG G Flex, KitKat ile birlikte 120fps yavaş çekim özelliğine sahip olmayacak. Daha önce ortaya çıkan dedikodular bunun tam tersini iddia ediyordu. Kaynak aynı zamanda 4K özelliğinin kullanılması için Android 4.4 KitKat'in yüklenmesi ve kurulması haricinde hiçbir ek işleme gerek kalmayacağını da söylüyor.




Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji LG G Flex'e 4k Video Desteği Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kaya: 4k desteği gelsede gelmese önemli deil telefon her anlamda iyi ve uzun süre önüne geçebilecek bir telefon yok 0 0 Yanıtla

Advertisement