OnePlus Ace 3V Tanıtım Tarihi ve Özellikleri - Son Dakika
Teknoloji

OnePlus Ace 3V Tanıtım Tarihi ve Özellikleri

OnePlus Ace 3V Tanıtım Tarihi ve Özellikleri

OnePlus Ace 3V, 21 Mart'ta Çin'de tanıtılacak ve 1 Nisan'da Nord CE 4 adıyla globalde piyasaya sürülecek. Akıllı telefon, amiral gemisi OnePlus 12'yi geride bırakacak pil ömrüne sahip olacak. Özellikleri arasında 16 GB RAM, 512 GB depolama, Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci, 1.5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan OLED ekran, 5500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj desteği bulunuyor.

18.03.2024 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OnePlus'un ürün havuzuna katılacak Ace 3V için artık geri sayım başladı. Bugüne dek ortaya çıkan sızıntı ve raporların ortak noktası akıllı telefonun amiral gemisi katili özelliklerine sahip olacağı yönünde. Hatta öyle ki şirketin üst kademe yöneticilerinden biri cihazın bazı kriterlerde amiral gemisi OnePlus 12'yi geride bırakacağını söyledi. Bununla birlikte akıllı telefonun tanıtım tarihi kısa bir süre önce belli oldu. OnePlus Ace 3V tanıtım tarihi ve bilinen özellikleri!

OnePlus Ace 3V tanıtım tarihi ve bilinen özellikleri

OnePlus Ace 3V'nin 21 Mart'ta Çin'de tanıtılacağı resmen açıklandı. Bununla beraber akıllı telefon 1 Nisan tarihinde Nord CE 4 adıyla globalde de piyasaya sürülecek. Bunun dışında markanın Çin Başkanı Louis Jie'ye göre akıllı telefon pil ömründe şirketin amiral gemisi modeli OnePlus 12'yi geride bırakacak.

Şirketin son paylaşımlarıyla akıllı telefonun 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB UFS 4.0 depolama sunan bir versiyonunun olması kesinleşti. Tabii, burada daha farklı bellek ve depolama opsiyonlarının olma ihtimalini de akıllardan çıkarmamak önemli.

OnePlus'tan orta segment canavarı! Nord CE 4 ortaya çıktı

OnePlus Ace 3V'nin orta segmente hitap eden Snapdragon 7+ Gen 3'ten güç alan ilk akıllı telefon olacağı açıklandı. Maalesef şu an için söz konusu işlemciyle ilgili elimizde resmi bir detay yok. Ancak her türlü selefi Snapdragon 7 Gen 3'e göre daha güçlü bir kullanıcı deneyimi sunacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

OnePlus Ace 3V'nin 1.5k çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan OLED bir panelle gelecek. Bununla birlikte cihazda delikli bir ekran tasarımına yer verilecek. Aynı zamanda güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucu ekranın altına konumlandırılacak.

Modelde 100W hızlarında şarj olabilen 5.500 mAh'lik bir bataryaya yer verilecek. Bunun dışında plastik bir çerçeveye ve cam bir arka panelle gelecek. Son olarak ürünün Nord 4'ün küresele yönelik yeniden markalanmış sürümü olacağı iddia ediliyor. Hatırlanacağı üzere cihazın selefi Ace 2V, Nord 3'ün yeniden markalanmış versiyonuydu.

OnePlus Ace 3V beklenen teknik özellikleri şöyle;

ÖzellikAyrıntılarYonga SetiSnapdragon 7+ Gen 3Ekran1,5K çözünürlük, 120Hz OLED ekranRAM16 GBDepolama Alanı512 GBPil5.500mAh, 100W hızlı şarj desteğiKamera– Ön Kamera: 16 megapiksel– Arka Kameralar: 50 megapiksel çift kameraSesÇift hoparlörDiğerEkran içi parmak izi tarayıcı, IR blasterYeniden markalanacağı modelOnePlus Nord 4

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji OnePlus Ace 3V Tanıtım Tarihi ve Özellikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement