Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı - Son Dakika
Teknoloji

Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı

Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı

Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı Özellikleri.

30.01.2015 09:16

    Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı Genel Özellikleri

    Özellikler :

    PENPOWER WorldCard Color Renkli Kartvizit Tarayıcı
    Karvizit bilgilerini bilgisayara otomatik kaydetme: Her bir kartviziti resim olarak taradıktan sonra kartvizit üzerindeki renkli bilgiler otomatik olarak hızlıca tanınır ve yazıya dönüştürülerek isim, ünvan, şirket, adres, telefon vb. gibi alanlara yazılır ve kaydedilir.
    Tek/ Çift tarama:
    Kartvizitleri sürekli bir şekilde hızlıca tek ve çift taraflı (ayrı) olarak taranır.(600 dpi, A6 boyutunda) ve her iki yüz tek kayıt altına alınır.Yazılımda kartvizitin ön ve arka resmi arasında geçiş yapılabilir. Kartvizit ile ilgili fotoğraf, diğer kişisel bilgi ve not eklenebilir. Sürekli tarama özelliği sayesinde tarayıcı üzerindeki yüzlerce kartvizit ard arda kısa sürede taranır.
    Kartvizitleri sınıflandırma:
    Kartvizitler konularına göre istenilen kategorilere ve alt kategorilere ayrılabilir. Kategori ismi üzerinde sağ tıklandığında bu katrgorideki tüm kişilere kolayca toplu e-posta gönderilebilir. E-posta adresleri Outlook’ta yeni e-posta penceresinde eklenmiş olarak gelir.
    Sınırsız kullanıcılı Ttec kartvizit yazılımı:
    Ttec kartvizit yazılımı çok kullanıcılıdır. Kullanıcı adedinde sınırlama olmadan her kullanıcı kendi bilgisayarınayazılımı yükledikten sonra aynı tarayıcı cihazı ile kartvizitlerini farklı bir dosyaya kaydedebilir.
    Kartvizitlerinizin aktarımı:
    Kartvizit tarama ve tanıma işlemlerinden sonra Ttec kartvizit yazılımına kaydedilen bilgiler Outlook, Outlook Express, Access, Excel, Palm, Pocket PC ve diğer bazı yaygın kişisel bilgi yönetim yazılımlarına gönderilebilir/alınabilir; Bu yazılımlarla bilgiler eşleştirilebilir.

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Penpower Worldcard Color Kartvizit Tarayıcı - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement