Rise Of The Tomb Raider Sürpriz Hediyeler - Son Dakika
Teknoloji

Rise Of The Tomb Raider Sürpriz Hediyeler

Rise Of The Tomb Raider Sürpriz Hediyeler

Tomb Raider serisindeki son oyun olan Rise of the Tomb Raider yakın zamanda raflardaki yerini alacak ve Microsoft ile anlaşmaları sayesinde belli bir süre Xbox'a özel olarak kalacak.

27.10.2015 23:31

rise-of-the-tomb-raider

Tomb Raider serisindeki son oyun olan Rise of the Tomb Raider yakın zamanda raflardaki yerini alacak ve Microsoft ile anlaşmaları sayesinde belli bir süre Xbox'a özel olarak kalacak. Microsoft'da bu süreyi en iyi derecede değerlendirebilmek için yavaştan adım atmaya başladı ve Rise of the Tomb Raider'ın resmi sitesine girip dolaş oyunculara özel eşyalar vermeye başladı.

Daha öncede var olan Micrsoft'un resmi Rise of the Tomb Raider sitesinde birçok ses kaydını dinleyebilirken hikaye hakkında da bilgi alabiliyordunuz. Yakın zamanda açılan 2. bir site ile de artık ses kayıtları ve hikayenin yanında birçok yeni şeye de ulaşabiliyorsunuz. Sitede Lara Craft'a özel ses kayıtlarından oyunun bazı bölgelerinin 360 derecelik görüntülerine, Lara'nın oyunda kullanıcağı yeni eşya olan "The Atlas"dan yeni video ve ekran görüntülerine kadar birçok yeni şeye ulaşabilirsiniz. Fakat bu yeni eklentiler arasında en önemli ve en ilginç olanı Rise of the Tomb Raider'da oyun içi eşya alabileceğiniz Lara Croft'un araştırma duvarı olacak. Duvarda Lara'nın daha önceden bulduğu ipuçları doğrultusunda incelemeler yaparak "The Explorer Card Pack" adındaki eşyayı kendinize açabilirsiniz. Bu kart paketi oyun çıktığında size eşya ve geliştirmeler verecek iken sitede yapılan duyuruya göre de bundan çok daha fazlasını da siteyi araştırarak elde edebileceksiniz.

Rise of the Tomb Raider mağazalara 13 Kasımda gelecek ve sadece Xbox One ve Xbox 360 için satılacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Rise Of The Tomb Raider Sürpriz Hediyeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement