S.t.a.l.k.e.r.'ın Misery 2.0 Modu Yakında Çıkıyor - Son Dakika
Teknoloji

S.t.a.l.k.e.r.'ın Misery 2.0 Modu Yakında Çıkıyor

S.t.a.l.k.e.r.\'ın Misery 2.0 Modu Yakında Çıkıyor

Daha önce kullanıcıların beğenisine sunulan Misery modu, yenilenmiş ve daha geliştirilmiş 2.0 sürümü ile tekrardan çıkmaya hazırlanıyor. STALKER’ı yeniden bilgisayara yüklemenin zamanı geldi! GSC tarafından ...

11.07.2013 16:30

Daha önce kullanıcıların beğenisine sunulan Misery modu, yenilenmiş ve daha geliştirilmiş 2.0 sürümü ile tekrardan çıkmaya hazırlanıyor. STALKER'ı yeniden bilgisayara yüklemenin zamanı geldi!

GSC tarafından geliştirilen STALKER, ilk duyurulduğundan sonra çeşitli ertelemelerle karşılaşmış ve sonunda piyasaya sürülmüştü. Oldukça başarılı olan yapımdan sonra STALKER: Clear Sky ve STALKER: Call of Pripyat yayınlandı. İki yeni oyun STALKER'ın başarısını devam ettirdi. STALKER 2 beklenirken GSC'nin kapanması gelişmesi yaşandı. GSC yapılan açıklamalara göre tam olarak kapanmamış olsa da, STALKER 2 projesi ise rafa kaldırıldı. Belki devam oyunu halen gelmese bile ilk yapım modlarla birlikte yoluna devam ediyor.

Daha önce STALKER için Misery isimli bir mod yayınlanmıştı ki, bu mod oyunun grafikleri üstünde geliştirmeler yaparken, diğer yandan ise yeni bir içerik barındırıyordu. Misery modu oyuncular tarafından sevildi ve şimdi de mod yapımcıları Misery 2.0′ı çıkarmaya hazırlanıyor. 2.0 sürümü isminden de belli olduğu üzere orijinal modun daha gelişmişi ve yenisi. Grafiksel olarak STALKER'ı bir üst seviyeye çıkartan Misery 2.0, içeriğinde yeni silahlar, özellikler de barındırıyor. Modla ilgili 9 dakikalık bir video da yayınlandı. Videodan modun nasıl bir değişiklik yaptığını görebilirsiniz. Misery 2.0, 31 Temmuz'da yayınlanacak.

STALKER Misery 2.0

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji S.t.a.l.k.e.r.'ın Misery 2.0 Modu Yakında Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement