The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı - Son Dakika
Teknoloji

The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı

The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı.

05.04.2016 23:41

The-Bunker-Video-Game-korku-oyunu-live-action-video-oynanis-hikaye-cikis-tarihi

The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı.

Live-Action, gerçek görüntüler ile desteklenen korku oyunu The Bunker çok ilgi çekmişti ve oyunun nasıl olacağı hala merak konusu. Splendy Interactive firması tarafından geliştirilen korku oyunu gerçek kişiler ve gerçek görüntüler ile geliştirildi. Oyuncular tarafından merakla karşılanan The Bunker korku oyunu bünyesinde çok ünlü isimleri de barındırıyor. Ünlü oyuncuların dışında, ünlü senaristler ve roman yazarları da bu projede aktif görev aldılar.

Adam Brown ( The Hobbit ) ve Sarah Greene (Penny Dreadful Dizisi) oyunun hikayesi ve kurgulanmasında ön plana çıkmış olan kişiler. Ayrıca oyun dünyasına damga vurmuş olan The Witcher serisinde bazı oyun geliştiricileri de bu projede yer aldılar. Oyunda ayrıca gerçek aktörlerde var. The Bunker gerilim ve macera dolu bir oyun olacak. Oyunun kısaca hikayesine değinecek olursak;

Bir nükleer patlama gerçekleşir ve insanlar sığınaklarda yaşamaya başlar. Patlamanın ardından 30 yıl geçmiştir ve artık ne hayatlar eskisi gibidir ne de insanlar. Radyasyonun en yoğun bölgesinin altında sığınaklarda mahsur kalmış insanlar The Bunker oyununun ana hikayesini oluşturuyor. Oyuncular böylesine mahvolmuş bir dünyanın içerisinde sığınaklardaki ipuçlarını arayacak ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Oyun içerisinde akıl bulandıran ve gerçekten zihinleri zorlayacak esrarengiz olaylarda olacak. Geçmişi hatırlamak, geleceğe yön vermek için en büyük etken olacak ve gizli sırrın perdelerini aralamak oyuncunun elinde.

The Bunker korku oyununun çıkış tarihi ise henüz net olarak belirli değil fakat 2016 yılı içerisinde piyasada olacağı ve tahminlerimize göre Q4 2016 yani bu yılın son çeyreğine denk geleceğini düşünüyoruz. The Bunker korku oyunu PC, PS4, Xbox One ve Mobil platformlarında çıkışını gerçekleştirecek.

The Bunker Tanıtım Videosu

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Bunker Tanıtım Videosu Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement