The Hobbit Üçlemesine Destek Olarak İki Oyun Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

The Hobbit Üçlemesine Destek Olarak İki Oyun Geliyor

The Hobbit Üçlemesine Destek Olarak İki Oyun Geliyor

Orta Dünya'da görülecek ve yapılacak çok şey var!

26.09.2012 14:00

Mahmut Saral - - The Hobbit hayranlarına müjde. Warner Bros.'tan yapılan açıklamaya göre The Hobbit üçlemesine destek niteliğinde iki tane strateji oyununun Kabam tarafından geliştirileceği duyuruldu. Bu iki oyun, film serisiyle bağlantılı ve Free to Play (Ücretsiz) modelde olacak.

İlk oyun The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth, mobil platformlar için geliştirilecek ve The Hobbit fanlarının bu harika dünyayı keşfetmesi için güzel fırsatlar sunacak. İkinci oyun The Hobbit: Armies of the Third Age ise, web tarayıcı oyunu olarak hazırlanıyor. Bu oyunda da Orta Dünya'da yer alarak kendi krallığımızla ilerlemeye çalışacağız. Oyunda Gandalf, Legolas ve Thorin gibi ikonik karakterleri de kontrol ederek büyük savaşlara girişebileceğiz. Bu oyunun beta'sına katılmak isterseniz, buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Bu arada, The Hobbit üçlemesinin ilk filmi olacak olan The Hobbit: An Unexpected Journey, 14 Aralık 2012'de sinemalarda yerini alacak. Eğer hala izlemediyseniz, tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji The Hobbit Üçlemesine Destek Olarak İki Oyun Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement